Ufuk Sağın

Ufuk Sağın

UFUK SAĞIN SOSYAL MEDYA

Instagram

https://www.instagram.com/ufuksagin_

Twitter

https://twitter.com/ufuksagin_

Dijital Müzik Servisleri

https://open.spotify.com/artist/0WDCBsTDIk8EPcI0Wmxt2N?si=Xc_sBt3gQYmYM45aLR0nKA

https://music.apple.com/tr/artist/ufuk-sa%C4%9F%C4%B1n/1520972041

Ufuk Sağın kimdir?

Ufuk Sağın 6 Aralık 1999'da İzmir’de doğdu. Tüm eğitim hayatını İzmir’de geçiren Ufuk, 2018 yılında Ege Üniversitesi’nde Mütercim-Tercümanlık (Almanca) bölümüne girdi.

Müzik hayatına 12 yaşında teyzesinin hediye ettiği gitar ile başladı. Lisede grubunda şarkı söyleyecek birisini bulamadığı için kendisi yapmaya karar verdi ve bu şekilde müzik hayatına vokalist olarak devam etti. Liseden mezun olduktan sonra yerel kafe ve barlarda gerek tek gerek o zamanki grubu ‘’Blue Way’’ ile sahne almaya başladı. Bir süre sonra solo müzik kariyerine başlamaya karar verdi ve 2020’nin Temmuz ayında klibiyle birlikte ‘’Against Reality’’ adında ilk teklisini, Ekim ayında ise akustik versiyonunu yayınladı. 23 Ekim 2020 tarihinde ise son teklisi ‘’Afterlife’’ tüm dijital platformlarda yerini aldı. Daha sonra sırasıyla "Remember", "Incomplete", "Stranger", “To Live Forever”, “Sadece Bir Gece” ve “Ütopya” single'larını çıkardı.

Who is Ufuk Sağın?

Ufuk Sağın was born on December 6, 1999 in Izmir. Having spent his entire education life in Izmir, Ufuk entered the Department of Translation and Interpretation (German) at Ege University in 2018.

He started his music career at the age of 12 with the guitar given to him by his aunt. Since he couldn't find someone to sing in his band in high school, he decided to do it himself and continued his music life as a vocalist in this way. After graduating from high school, he started performing in local cafes and bars both alone and with his band "Blue Way". After a while, he decided to start his solo music career and released his first single called "Against Reality" with its music video in July 2020, and its acoustic version in October. On October 23, 2020, his last single "Afterlife" took its place on all digital platforms. He then released the singles "Remember", "Incomplete", "Stranger", “To Live Forever”, “Sadece Bir Gece” and “Ütopya” respectively.

Okuyucu Yorumları (0)
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat