Kutlay Uyar

Kutlay Uyar

KUTLAY UYAR SOSYAL MEDYA

Instagram
https://www.instagram.com/kutlayuyar/


https://twitter.com/kutlayuyar

Facebook
https://www.facebook.com/kutlay.uyar

Dijital Müzik Servisleri

https://open.spotify.com/artist/6gmH78f69vshsTItKpW5Ho?si=gTPAJgIgRaObb4ew9MZ6pw

https://music.apple.com/tr/artist/kutlay-uyar/1509979536

KUTLAY UYAR bilgi

14.02.1983 tarihinde İzmit Kocaeli’nde doğdum. Müziğe olan yoğun ilgim çocukluktan beri süregelse de, tutkuyla uğraşmaya, lise döneminde gitar çalarak ve Down to Earth isimli Adana’lı numetal grubunda vokal yaparak start verdim.  İzmir’deki üniversite yıllarımda, ortaokul zamanlarından beri  aklımda ve defter köşelerinde biriktirdiğim şiir formatındaki sözleri toparlamaya, geliştirmeye ve şarkı formuna getirmeye başladım. Bu süreçte kayıt ve beste yapım aşamalarında Erman Seven, Selçuk Güven, Caner Hız, Aykut Acarlar ve Ufuk Çampınarı gibi yerel Adana müzisyenleri ile çalışarak çeşitli demolar ve singlelar yayınladım. Kurumsal hayattan arda kalan zaman ve enerjimin tümünü müziğe ayırarak yeni projeler üretmek için çabalıyorum…

KUTLAY UYAR info
I was born in Izmit Kocaeli on 14.02.1983. Even though my intense interest in music has continued since younger ages, I started making music with passion by playing guitar  and singing in the nu-metal group of Adana called Down to Earth in high school years. During my university years in Izmir, I started to collect, develop and put the words in poem format that I have accumulated in my mind and notebook corners since middle school. During this period, I worked with local Adana musicians such as Erman Seven, Selçuk Güven, Caner Hız, Aykut Acarlar and Ufuk Çampınarı, and released various demos and singles with their help regarding recording and composition stages. I strive to produce new projects and songs by devoting all my time and energy left from corporate life to music. 

Okuyucu Yorumları (0)
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat