Plastic Biyografi

Plastic Biyografi

Plastic, 2000'lerin başında müzik yolculuğuna başladı. Başlangıç gününden itibaren salt bir performans grubu olmak yerine çok daha fazlası olmaya çalıştı. Müzik üretiminde yenilikçi ve sorgulayan düşünce biçimlerini ifade etmek her zaman ana fikirleri oldu. Canlı konserlerinde dahi kendilerini her zaman daha deneysel ve reformist olmaya zorladılar.

Plastic grubuna Oasis, Pearl Jam, Depeche Mode ve Pink Floyd gibi gruplar ilham kaynağı oldu.

Fakat Plastic için Radiohead bu grupların başında yer aldı. Grubun ismi, Radiohead’ in efsane şarkılarından biri olan Fake Plastic Trees parçasından gelmektedir.

Plastic, İstanbul, Ankara, Adana ve Mersin'de birçok festival ve mekânda sahne aldı. İlk kliplerini 2016 yılında Bozuk Radyo isimli parçalarına çektiler. Ayrıca grup 2017 yılında yayınlanan ve derleme bir rock albümü olan Türk Yıldızları’ nda “Hadi Durma” şarkısı ile yer aldı.

Grup Eren Tümer (vokal, söz yazarı, besteci, gitarist), Arda Öz (bas gitarist, klavye), Seren Söyler (gitarist, söz yazarı, besteci, geri vokal), Caner Hız (gitarist) ve Aykut Acarlar’ dan (davulcu) oluşmaktadır.

P L A S T I C

Plastic started their musical journey in the early 2000s. From the very beginning, they tried to be much more than just a performance band. Expressing innovative and questioning ways of thinking in music production has always been their main idea. Even in their concerts, they have always pushed themselves to be more experimental and reformist.

Bands like Oasis, Pearl Jam, Depeche Mode and Pink Floyd inspired Plastic.

But for Plastic, Radiohead was at the forefront of these bands. The band's name comes from one of Radiohead's legendary songs, Fake Plastic Trees.

Plastic performed at many festivals and venues in Istanbul, Ankara, Adana and Mersin. They shot their first music video for their song Bozuk Radyo in 2016. The band also took part in the compilation rock album ''Türk Yıldızları'' (Turkish Stars) in 2017 with the song "Hadi Durma".

The band members are Eren Tümer (vocals, songwriter, composer, guitarist), Arda Öz (bass guitar, keyboards), Seren Söyler (guitarist, songwriter, composer, backing vocals), Caner Hız (guitarist) and Aykut Acarlar (drummer).

Plastic Sosyal Medya Hesap Linkleri

Instagram

https://www.instagram.com/plasticofficial/

X

https://twitter.com/plasticband01

Dijital Müzik Servisleri

https://open.spotify.com/artist/3Oustl8PYsBn4WjLxiwyId?si=L_2UHpuxSf2gBEqQEPc7sQ

https://music.apple.com/tr/artist/plastic/1195641001

Okuyucu Yorumları (0)
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat