Hatice Şimşek

Hatice Şimşek

Hatice Şimşek bilgi

İlkokul ve ortaokul yıllarında koro çalışmaları ile başladığı müzik hayatına, Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik bölümünü bitirdikten sonra halen sürdürdüğü müzik öğretmenliği, Orff eğitmenliği, ve Abrsm koçluğu yaparak devam ediyor. Aynı zamanda da çocuk şarkıları yayınlıyor.

Hatice Şimşek Info:

She started her music life with choir studies during his primary and secondary school years, and after graduating from Erciyes University Fine Arts Faculty Music Department, she continues as a music teacher, Orff trainer, and Abrsm coach. At the same time, she publishes children's songs.

HATİCE ŞİMŞEK SOSYAL MEDYA

Instagram 157
https://www.instagram.com/haticesimsekmusic


Dijital Müzik Servisleri

https://open.spotify.com/artist/2SJxwjQn2pwmuiY3hlRb2m?si=ucNNZXbHRce9c6DBZUdCTQ

https://music.apple.com/tr/artist/hatice-%C5%9Fim%C5%9Fek/1161381852

Okuyucu Yorumları (0)
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat