Barış Çapkın

Barış Çapkın

Barış Çapkın Biyografi

İzmir doğumlu Barış Çapkın müzik hayatına 7 yaşında klavye çalarak başladı. Ardından elektro gitar ile tanıştı. Üniversite yıllarında "Mute" isimli rock grubu ile bar performansları sergiledi. Kendi besteleri ile katıldıkları müzik yarışmalarında "2008" ve "2009" yıllarında ödüller aldılar, fakat grup ilk albümleri yayınlanmak üzereyken dağıldı. 2012 yılında müzik hayatına yalnız devam etme kararı aldı. 2015 yılında 4 şarkıdan oluşan ilk EP'si "Yalandan”, 2017 yılında "Peyk" grubunun vokalisti "İrfan Alış" ile ortak çalışma olan "Meydanlar" adlı tekli, 2019 yılında "Alem" teklisi ve "Peyk" grubu ile birlikte "Babajim İstanbul" stüdyolarında canlı olarak kaydedilen "Son mu?" adlı teklisini yayınladı. 2020 yılında sırası ile "Otur da dinle", "Son sözüm" ve "I am not at home" adlı teklileri yayına girdi.

2021 yılında tüm müzik kataloğunu On Air Music Co. çatısında bir araya getiren Barış Çapkın, son dönem çıkardığı “Kaybolsam da”, “Son Sözüm (Akustik Versiyonu), “Ağladım İçime”, “Görsen Üzülürsün”, “Deli Kral” ve “Gözlerin mi Kaldı” ve akustik kayıtlardan oluşan “Bulutlar Arası Yolculuk”, “Bil İstedim” ve “Zehir Verir Gibi” çalışmaları ile istikrarlı yükselişini sürdürüyor.

Müzik tarzına herhangi bir kısıt getirmeyip, içerisinde elektronik müzik öğelerini ve rock gitar tınılarını barındıran "Barış Çapkın" aynı zamanda genç ve yetenekli birçok müzisyene düzenleme/kayıt/prodüksiyon desteği vermektedir.

Barış Çapkın Biography

Barış Çapkın, born in Izmir, started his music career at the age of 7 by playing the keyboard. Then he met the electric guitar. During his university years, he performed bar performances with the rock band "Mute". They won awards in "2008" and "2009" in music competitions with their own compositions, but the group disbanded when their first album was about to be released. In 2012, he decided to continue his music career alone. His first EP consisting of 4 songs, "Yalandan" in 2015, "Meydanlar", a collaboration with "İrfan Alis", the vocalist of the "Peyk" band, in 2017, and recorded the single "Alem" in  2029, at the "Babajim Istanbul" in  again with 'Peyk', "Son mu?", which was recorded live. In 2020, his singles "Otur ve Dinle", "Son Sözüm" and "I am not at home" were released.

In 2021, Barış Çapkın, who brought together his entire music catalog under the roof of On Air Music Co., continues his steady rise with his recent releases "Kaybolsam da", "Son Sözüm (Acoustic Version), "Ağladım İçime", "Görsen Üzülürsün", "Deli Kral" "Gözlerin mi Kaldı", "Bulutlar Arası Yolculuk" which consists of acoustic recordings, “Bil İstedim” and “Zehir Verir Gibi”.

"Barış Çapkın", who does not impose any restrictions on his musical style and includes electronic music elements and rock guitar tones, also provides arrangement/recording/production support to many young and talented musicians.

Facebook https://www.facebook.com/capkinbaris

Instagram https://www.instagram.com/capkinbaris/

X https://twitter.com/bariscapkin

Dijital Müzik Servisleri

https://open.spotify.com/artist/2YTTC867I9naRhhmGXVA9F?si=vFnwbA-eROGnP9SgApWeeQ

https://music.apple.com/tr/artist/bar%C4%B1%C5%9F-%C3%A7apk%C4%B1n/1016549360

Okuyucu Yorumları (0)
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat