Kayberen Türk
Köşe Yazarı
Kayberen Türk
 

Zafer Partisi Nasıl Kazandı?

Harp Okulu, Polis Akademisi, Polis İstihbarat Dairesi, Milli Güvenlik Akademisi, Milli Güvenlik Akademisi Kamu Diplomasisi Kursları, Adalet Yüksek Okulu ve İçişleri Bakanlığında dersler ve konferanslar veren ,bir çok kitap yazan ve bir o kadar da makale yayınlayan Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın yanlış bir strateji uyguladığını ve başarısız olduğunu düşünmek haksızlık olur.   Bazı gerçekleri görmezden gelmek gerçeğin gücünü azaltmaz.   2023 seçim süreci boyunca maddi desteği olmayan,medya desteği olmayan aksine medya ambargosu olmasına rağmen ülkeyi neredeyse mahalle mahalle gezerek seçim beyannamesini anlatan Zafer Partisi lideri Prof.Dr.Ümit Özdağ, buna rağmen 2.turda partisini kilit parti durumuna getirmeyi başarmıştır.     Ülkemizin şu günlerde mevcut durumunda açmaza girmiş tüm hayati konuları üzerinde sahada çalışmalar yapmış ve alanında eğitim vermiş Prof.Dr.Ümit Özdağ SIĞINMACILARI iade  politikası ve ilkesel duruşu ile ülkemizin sırtındaki yükün Türk vatandaşlarına fayda sağlama matematiği ile iktisadi olarak da haklılığını ortaya koymuş ve ekonomik sorunları çözmek üzerine projesinin millet ittifakına kabul ettirmesinin ardından asıl tehlikenin bertarafı stratejisi ile ülkemiz üstünde emelleri olanların planlarını günyüzüne çıkarıp gündemin konusu haline getiren Ümit Özdağ ve Zafer partisi olmuştur.   Zafer partisinin ,millet ittifakına desteği ile protokol imzalanarak mutabık kalınan maddeler ile kilit olduklarını dayatan ve baskı kuran siyasilerin dayatmacı siyasetini boşa çıkaran Ümit Özdağ ve Zafer partisi olmuştur.   Yarın 28 mayıs 2.tur cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kazanan taraf her maddesi ile seçim gündemini ve bilincini oluşturan Ümit Özdağ ve Zafer partisi olmuştur.   Kılıçdaroğluna vermiş olduğu şartlı desteği ile bu seçimin kazananı başarı grafiği ile Ümit Özdağ ve Zafer partisi olmuştur.   İlk turda millet ittifakını ilkesel duruşu ve ülkenin durumundan endişe eden tabanını ilkelerin garanti altına alınmasıyla tabanını küstürmeden işaret ettiği ve oy vermeye çağırdığı Kılıçdaroğlu'nu desteklemeye ikna eden Ümit Özdağ ve Zafer partisi olmuştur.   2023 seçimlerinin kazananı kim olursa olsun bu seçimin kazananı yokluk ve engelleri başarıyla aşan Zafer partisi ve Ümit Özdağ olmuştur.   2.turun ardından bazı oluşumların ve meclis aritmetiğinin nasıl değişeceğini gördükten sonra da sanırım yine başka başarıları da konuşuyor olacağız.   Şimdi artık SANDIK ZAMANI!   OyverGİTSİNLER !     Yarınki seçimlerin Türk milleti ve ülkemiz adına uğur getirmesini diliyorum.   27.05.2023   Nurdan Savaş   @Kayberen__
Ekleme Tarihi: 27 Mayıs 2023 - Cumartesi

Zafer Partisi Nasıl Kazandı?

Harp Okulu, Polis Akademisi, Polis İstihbarat Dairesi,
Milli Güvenlik Akademisi, Milli Güvenlik Akademisi Kamu Diplomasisi Kursları, Adalet Yüksek Okulu ve İçişleri Bakanlığında dersler ve konferanslar veren ,bir çok kitap yazan ve bir o kadar da makale yayınlayan Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın yanlış bir strateji uyguladığını ve başarısız olduğunu düşünmek haksızlık olur.
 
Bazı gerçekleri görmezden gelmek gerçeğin gücünü azaltmaz.
 
2023 seçim süreci boyunca maddi desteği olmayan,medya desteği olmayan aksine medya ambargosu olmasına rağmen ülkeyi neredeyse mahalle mahalle gezerek seçim beyannamesini anlatan Zafer Partisi lideri Prof.Dr.Ümit Özdağ, buna rağmen 2.turda partisini kilit parti durumuna getirmeyi başarmıştır.
 
 
Ülkemizin şu günlerde mevcut durumunda açmaza girmiş tüm hayati konuları üzerinde sahada çalışmalar yapmış ve alanında eğitim vermiş Prof.Dr.Ümit Özdağ SIĞINMACILARI iade  politikası ve ilkesel duruşu ile ülkemizin sırtındaki yükün Türk vatandaşlarına fayda sağlama matematiği ile iktisadi olarak da haklılığını ortaya koymuş ve ekonomik sorunları çözmek üzerine projesinin millet ittifakına kabul ettirmesinin ardından asıl tehlikenin bertarafı stratejisi ile ülkemiz üstünde emelleri olanların planlarını günyüzüne çıkarıp gündemin konusu haline getiren Ümit Özdağ ve Zafer partisi olmuştur.
 
Zafer partisinin ,millet ittifakına desteği ile protokol imzalanarak mutabık kalınan maddeler ile kilit olduklarını dayatan ve baskı kuran siyasilerin dayatmacı siyasetini boşa çıkaran Ümit Özdağ ve Zafer partisi olmuştur.
 
Yarın 28 mayıs
2.tur cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kazanan taraf her maddesi ile seçim gündemini ve bilincini oluşturan Ümit Özdağ ve Zafer partisi olmuştur.
 
Kılıçdaroğluna vermiş olduğu şartlı desteği ile bu seçimin kazananı başarı grafiği ile Ümit Özdağ ve Zafer partisi olmuştur.
 
İlk turda millet ittifakını ilkesel duruşu ve ülkenin durumundan endişe eden tabanını ilkelerin garanti altına alınmasıyla tabanını küstürmeden işaret ettiği ve oy vermeye çağırdığı Kılıçdaroğlu'nu desteklemeye ikna eden
Ümit Özdağ ve Zafer partisi olmuştur.
 
2023 seçimlerinin kazananı kim olursa olsun bu seçimin kazananı yokluk ve engelleri başarıyla aşan Zafer partisi ve Ümit Özdağ olmuştur.
 
2.turun ardından bazı oluşumların ve meclis aritmetiğinin nasıl değişeceğini gördükten sonra da sanırım yine başka başarıları da konuşuyor olacağız.
 
Şimdi artık SANDIK ZAMANI!
 
OyverGİTSİNLER !
 
 
Yarınki seçimlerin Türk milleti ve ülkemiz adına uğur getirmesini diliyorum.
 
27.05.2023
 
Nurdan Savaş
 
@Kayberen__
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat