Kayberen Türk
Köşe Yazarı
Kayberen Türk
 

Bu Seçimin Kazananı Yüce Türk Milleti Olacak!

Türk milliyetçileri İÇERDE!   İlkelerimiz net duruşumuz dik...   Türk siyaseti yeniden şekilleniyor.     Ağaca bakmaktan ormanı göremeyenler de var elbette, ormanı görmek istiyorsan geriye çekil, nefes al ağacı bırak ormana  bak!!   Kuyu derin, sular serin!    İlk günden beri ilkelerinden taviz vermeyen Ümit Özdağ, Türk milliyetçilerini kilit noktasına getirmeyi başardı.     Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliği zemininde, kuruluş ilkelerini korunması,   Anayasanın  ilk dört ve 66. maddesinin değiştirilemez hükmünün garanti altına alınması   Terörle etkin mücadele için gerekenlerin yapılması,    Türkiye Cumhuriyetini daha ileri taşıma ve 100.yılına yakışır duruş.   Tüm bu ilkeler için duruşunu değiştirmeyen Zafer Partisi başkanı ÜMİT ÖZDAĞ söz verdiği gibi tüm ilkeleri mutabakat metni ile garanti altına aldı.   Ümit Özdağ seçmenlerinin güvenini ve çabasını boşa çıkarmadı.     Ümit Özdağ Anayasanın değiştirilemez 1-4 ve 66.maddelerini garanti altına aldı.   Ümit Özdağ terörle mücadele için gerekenlerin yapılmasını garanti altına aldı.   Ümit Özdağ Türkiye'nin teröre karşı güvenliğini garanti altına aldı.   Ümit Özdağ sığınmacıların bir yıl içinde uluslararası hukuka göre gönüllü olarak değil gerekirse zorla ülkelerine gönderilmesini garanti altına aldı.   Çok şey başardı, dik ve onurlu yürüyüşünde bu seçimin kazananının TÜRK MİLLETİ olmasını sağlamıştır.   Çok yoruldu, yapamazsın dedikleri herşeyi yaptı...   Makam değil VATAN dedi...     %2.4 oy ile bütün bunları yapabilen Ümit Özdağ, %30 oy ile neler yapabilir diye düşünmeden edemedim.     Ağaca bakıp ormanı göremeyenler, siz 100 yıl sonrasını nokta atış olacakları öngören siyasi,askeri ve büyük devlet adamı asrının dehası Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Gazi mecliste oluşabilecek  bugün ki akıl almaz aritmetiğini görememiş olduğunu mu düşünüyorsunuz?   Bu vatan için oluk oluk kan akıtan tepeler dolusu kemik yığan Türk Milletinin gaflet ve delalet içinde olacağı bu günler için hiç bir önlem almamış olduğunu mu düşünüyorsunuz?   Yanılıyorsunuz!   Bu vatanı bu günlerden koruyacak ve uykusundan uyandıracak bağımsız Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve Türk Vatandaşlarını ilkeleri hedeflerinde savaşacak neferler yetiştirmediğini mi düşünüyordunuz!?   Yanıldınız!     Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliği zemininde, kuruluş ilkelerini korunarak TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİ daha ileriye götürmek hedefimize kuvva ruhuyla sarılan Türk milliyetçilerini hafife almayın...     Tarihin akışına çomak sokanlar unutmayınız ki,   Biz tarihin akışını her köşe başında değiştirmiş Türk Milletiyiz!   Türk düşmanlarını rahatsız etmeye devam edeceğiz...     Nurdan Savaş 23.05.2023   @Kayberen__
Ekleme Tarihi: 23 Mayıs 2023 - Salı

Bu Seçimin Kazananı Yüce Türk Milleti Olacak!

Türk milliyetçileri İÇERDE!
 
İlkelerimiz net duruşumuz dik...
 
Türk siyaseti yeniden şekilleniyor.
 
 
Ağaca bakmaktan ormanı göremeyenler de var elbette,
ormanı görmek istiyorsan geriye çekil, nefes al ağacı bırak ormana  bak!!
 
Kuyu derin, sular serin! 
 
İlk günden beri ilkelerinden taviz vermeyen Ümit Özdağ, Türk milliyetçilerini kilit noktasına getirmeyi başardı.
 
 
Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliği zemininde, kuruluş ilkelerini korunması,
 
Anayasanın  ilk dört ve 66. maddesinin değiştirilemez hükmünün garanti altına alınması
 
Terörle etkin mücadele için gerekenlerin yapılması, 
 
Türkiye Cumhuriyetini daha ileri taşıma ve 100.yılına yakışır duruş.
 
Tüm bu ilkeler için duruşunu değiştirmeyen Zafer Partisi başkanı ÜMİT ÖZDAĞ söz verdiği gibi tüm ilkeleri mutabakat metni ile garanti altına aldı.
 
Ümit Özdağ seçmenlerinin güvenini ve çabasını boşa çıkarmadı.
 
 
Ümit Özdağ Anayasanın değiştirilemez 1-4 ve 66.maddelerini garanti altına aldı.
 
Ümit Özdağ terörle mücadele için gerekenlerin yapılmasını garanti altına aldı.
 
Ümit Özdağ Türkiye'nin teröre karşı güvenliğini garanti altına aldı.
 
Ümit Özdağ sığınmacıların bir yıl içinde uluslararası hukuka göre gönüllü olarak değil gerekirse zorla ülkelerine gönderilmesini garanti altına aldı.
 
Çok şey başardı, dik ve onurlu yürüyüşünde bu seçimin kazananının TÜRK MİLLETİ olmasını sağlamıştır.
 
Çok yoruldu, yapamazsın dedikleri herşeyi yaptı...
 
Makam değil VATAN dedi...
 
 
%2.4 oy ile bütün bunları yapabilen Ümit Özdağ, %30 oy ile neler yapabilir diye düşünmeden edemedim.
 
 
Ağaca bakıp ormanı göremeyenler, siz 100 yıl sonrasını nokta atış olacakları öngören siyasi,askeri ve büyük devlet adamı asrının dehası
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Gazi mecliste oluşabilecek 
bugün ki akıl almaz aritmetiğini görememiş olduğunu mu düşünüyorsunuz?
 
Bu vatan için oluk oluk kan akıtan tepeler dolusu kemik yığan
Türk Milletinin gaflet ve delalet içinde olacağı bu günler için hiç bir önlem almamış olduğunu mu düşünüyorsunuz?
 
Yanılıyorsunuz!
 
Bu vatanı bu günlerden koruyacak ve uykusundan uyandıracak bağımsız Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve Türk Vatandaşlarını ilkeleri hedeflerinde savaşacak neferler yetiştirmediğini mi düşünüyordunuz!?
 
Yanıldınız!
 
 
Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliği zemininde, kuruluş ilkelerini korunarak TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİ daha ileriye götürmek hedefimize kuvva ruhuyla sarılan Türk milliyetçilerini hafife almayın...  
 
Tarihin akışına çomak sokanlar unutmayınız ki,
 
Biz tarihin akışını her köşe başında değiştirmiş Türk Milletiyiz!
 
Türk düşmanlarını rahatsız etmeye devam edeceğiz...
 
 
Nurdan Savaş
23.05.2023
 
@Kayberen__
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yılmaz özdemir
(23.05.2023 22:16 - #238)
Tebrik ederim sizi. Yine döktürmüşsünüz.
Kayberen Teşekkürler
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat