Aydan Erdoğan
Köşe Yazarı
Aydan Erdoğan
 

Ben Kral'ım

Final Bölüm 9: Ben Kralım Ne demek istedi sona geldik derken. Kurşuna mı dizecekler, giyotinle kafamızı mı uçuracaklar? Bu gece bitmez. Günlerdir hatta aylardır uyumuyorum ama hiç yorgun değilim, verdikleri ilaçlar, yaptıkları iğneler olabilir mi? Yoksa gerçekten ölümsüz mü oldum. Aman Tanrım istediğim bu değildi. Yatarak ölümsüz olmak ne işime yarar ki? Sabah ne karar verecekler acaba? Uyumak istiyorum hatta sonsuza kadar. Ağrım sızım yok ama canımdan bezdim, saçmalıklarını dinlemekten bıktım. Kör sağır olmayı isterdim. Tanrım kurtar beni, ne yaptımsa senin için yaptım. Tamam, kabul ediyorum fazla ileri gittim. Ama biliyorsun sana hiç karşı çıkmadım… Yok, çıktım aslında. Lanet olsun hırsıma yenik düştüm. Bana sen kralsın, ilahsın dediler durmadan, ama sen de Tanrım hak ver bana, bu lafları o kadar çok duydum ki kendimi ilah sandım.  Yazının tamamını okumak için: https://habergalerisi.com/final-bolum-9-ben-kralim-15529-haberi
Ekleme Tarihi: 17 Kasım 2022 - Perşembe

Ben Kral'ım

Final Bölüm 9: Ben Kralım

Ne demek istedi sona geldik derken. Kurşuna mı dizecekler, giyotinle kafamızı mı uçuracaklar? Bu gece bitmez. Günlerdir hatta aylardır uyumuyorum ama hiç yorgun değilim, verdikleri ilaçlar, yaptıkları iğneler olabilir mi? Yoksa gerçekten ölümsüz mü oldum. Aman Tanrım istediğim bu değildi. Yatarak ölümsüz olmak ne işime yarar ki? Sabah ne karar verecekler acaba? Uyumak istiyorum hatta sonsuza kadar. Ağrım sızım yok ama canımdan bezdim, saçmalıklarını dinlemekten bıktım. Kör sağır olmayı isterdim. Tanrım kurtar beni, ne yaptımsa senin için yaptım. Tamam, kabul ediyorum fazla ileri gittim. Ama biliyorsun sana hiç karşı çıkmadım… Yok, çıktım aslında. Lanet olsun hırsıma yenik düştüm. Bana sen kralsın, ilahsın dediler durmadan, ama sen de Tanrım hak ver bana, bu lafları o kadar çok duydum ki kendimi ilah sandım. 

Yazının tamamını okumak için: https://habergalerisi.com/final-bolum-9-ben-kralim-15529-haberi

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, takipçi satın al, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat