Final Bölüm 9: Ben Kralım

Yazarlar 16.02.2021 - 01:12, Güncelleme: 17.11.2022 - 22:43 6768+ kez okundu.
 

Final Bölüm 9: Ben Kralım

Ben Kral'ım, Aydan Erdoğan köşe yazısı bölüm: 9
Final yazı dizimin sekizinci bölümü olan (Gücüm Kalmadı) kaçırmış olanlar bu link üzerinden hemen okuyabilirler: https://habergalerisi.com/2021/02/09/final-bolum-8-gucum-kalmadi/ dokuzuncu bölümün mesajı ise ”Ben Kralım” ve Final Bölüm 9: Ben Kralım ismi ile okuyacaksınız. Final Bölüm 9: Ben Kralım Ne demek istedi sona geldik derken. Kurşuna mı dizecekler, giyotinle kafamızı mı uçuracaklar? Bu gece bitmez. Günlerdir hatta aylardır uyumuyorum ama hiç yorgun değilim, verdikleri ilaçlar, yaptıkları iğneler olabilir mi? Yoksa gerçekten ölümsüz mü oldum. Aman Tanrım istediğim bu değildi. Yatarak ölümsüz olmak ne işime yarar ki? Sabah ne karar verecekler acaba? Uyumak istiyorum hatta sonsuza kadar. Ağrım sızım yok ama canımdan bezdim, saçmalıklarını dinlemekten bıktım. Kör sağır olmayı isterdim. Tanrım kurtar beni, ne yaptımsa senin için yaptım. Tamam, kabul ediyorum fazla ileri gittim. Ama biliyorsun sana hiç karşı çıkmadım… Yok, çıktım aslında. Lanet olsun hırsıma yenik düştüm. Bana sen kralsın, ilahsın dediler durmadan, ama sen de Tanrım hak ver bana, bu lafları o kadar çok duydum ki kendimi ilah sandım.  Kendimi senin yerine koydum. Ben ne kadar aptalmışım? Nasıl da kör olmuşum. Oysa beni bugün burada yargılayanlar aslında gerçek dostlarım. Artık çok geç… Her şey bitti. “Sevgili dostlarım bugün karar verme günü, şimdi son sözleri ve kararı açıklaması için eski yargıç Bay Lord Fraser’i kürsüye davet ediyorum. Buyurun sayın yargıcım.” “Çok teşekkür ederim Yosef, dostlarım bugün burada vereceğim karar benim için çok önemli, dün gece sadece 3 saat uyuyabildim. Heyecanım benim gibi yargıç olan oğlum Garry’nin ruhunun az sonra okuyacağım karar ile huzura kavuşmasıdır.” Garry alçağın tekiydi, hiçbir emrimi yerine getirmedi, lanet olası ruhunun huzura kavuşması mı? “Oğlum Garry adaletten yasalardan yana verdiği kararlarla tanınırdı. Birçok davada yargıçlık yaptı. En sonunda oğlumu bir meczuba öldürttü.” Benimle ne ilgisi var, kardeşinin davasında ömür boyu hapis vermişti, adam da çok üzülmüş öldürdü. Bunun böyle olduğunu hepiniz biliyorsunuz. “Kendisi ile ilgili kararımız Onu sonsuza kadar yaşatacağız. Victor ve arkadaşlarının bulduğu bir ilaç sayesinde, bizler yaşadıkça daha sonra isterse yeni nesil, şehir merkezinde inşa ettiğimiz camdan dev bir bina içinde burada tutuklu olan tüm suçlular sonsuza kadar halka teşhir edilecekler. Bu utanç müzesi ülkemizin geçmişten bugüne gelişinin hikayesini hepimize ve gelecek nesillere anlatacak. Bu şahıs ve onun işbirlikçileri dünya var oldukça yaşayacaklar. Yarın sabah buradan taşınacaklar, yeni evlerinde sergilenmeye başlayacaklar.” Ne demek, nasıl olacak. Hiç konuşamadan sonsuza kadar öylece kıpırdaman mı yaşayacağım. Bu zalimlik, bu düpedüz cinayet, hak etmedim, kesinlikle reddediyorum. Olamaz olamaz… Aydan Erdoğan
Ben Kral'ım, Aydan Erdoğan köşe yazısı bölüm: 9

Final yazı dizimin sekizinci bölümü olan (Gücüm Kalmadı) kaçırmış olanlar bu link üzerinden hemen okuyabilirler: https://habergalerisi.com/2021/02/09/final-bolum-8-gucum-kalmadi/ dokuzuncu bölümün mesajı ise ”Ben Kralım” ve Final Bölüm 9: Ben Kralım ismi ile okuyacaksınız.

Final Bölüm 9: Ben Kralım

Ne demek istedi sona geldik derken. Kurşuna mı dizecekler, giyotinle kafamızı mı uçuracaklar? Bu gece bitmez. Günlerdir hatta aylardır uyumuyorum ama hiç yorgun değilim, verdikleri ilaçlar, yaptıkları iğneler olabilir mi? Yoksa gerçekten ölümsüz mü oldum. Aman Tanrım istediğim bu değildi. Yatarak ölümsüz olmak ne işime yarar ki? Sabah ne karar verecekler acaba? Uyumak istiyorum hatta sonsuza kadar. Ağrım sızım yok ama canımdan bezdim, saçmalıklarını dinlemekten bıktım. Kör sağır olmayı isterdim. Tanrım kurtar beni, ne yaptımsa senin için yaptım. Tamam, kabul ediyorum fazla ileri gittim. Ama biliyorsun sana hiç karşı çıkmadım… Yok, çıktım aslında. Lanet olsun hırsıma yenik düştüm. Bana sen kralsın, ilahsın dediler durmadan, ama sen de Tanrım hak ver bana, bu lafları o kadar çok duydum ki kendimi ilah sandım. 

Kendimi senin yerine koydum. Ben ne kadar aptalmışım?

Nasıl da kör olmuşum. Oysa beni bugün burada yargılayanlar aslında gerçek dostlarım. Artık çok geç… Her şey bitti. “Sevgili dostlarım bugün karar verme günü, şimdi son sözleri ve kararı açıklaması için eski yargıç Bay Lord Fraser’i kürsüye davet ediyorum. Buyurun sayın yargıcım.” “Çok teşekkür ederim Yosef, dostlarım bugün burada vereceğim karar benim için çok önemli, dün gece sadece 3 saat uyuyabildim. Heyecanım benim gibi yargıç olan oğlum Garry’nin ruhunun az sonra okuyacağım karar ile huzura kavuşmasıdır.” Garry alçağın tekiydi, hiçbir emrimi yerine getirmedi, lanet olası ruhunun huzura kavuşması mı? “Oğlum Garry adaletten yasalardan yana verdiği kararlarla tanınırdı. Birçok davada yargıçlık yaptı. En sonunda oğlumu bir meczuba öldürttü.” Benimle ne ilgisi var, kardeşinin davasında ömür boyu hapis vermişti, adam da çok üzülmüş öldürdü.

Bunun böyle olduğunu hepiniz biliyorsunuz. “Kendisi ile ilgili kararımız Onu sonsuza kadar yaşatacağız. Victor ve arkadaşlarının bulduğu bir ilaç sayesinde, bizler yaşadıkça daha sonra isterse yeni nesil, şehir merkezinde inşa ettiğimiz camdan dev bir bina içinde burada tutuklu olan tüm suçlular sonsuza kadar halka teşhir edilecekler. Bu utanç müzesi ülkemizin geçmişten bugüne gelişinin hikayesini hepimize ve gelecek nesillere anlatacak. Bu şahıs ve onun işbirlikçileri dünya var oldukça yaşayacaklar. Yarın sabah buradan taşınacaklar, yeni evlerinde sergilenmeye başlayacaklar.” Ne demek, nasıl olacak. Hiç konuşamadan sonsuza kadar öylece kıpırdaman mı yaşayacağım. Bu zalimlik, bu düpedüz cinayet, hak etmedim, kesinlikle reddediyorum. Olamaz olamaz…

Aydan Erdoğan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat