Zeytinburnu'nda 8 Yeni Projenin İnşası Hızla Devam Ediyor

Yerel Haberler 26.05.2023 - 16:26, Güncelleme: 26.05.2023 - 18:11 18258+ kez okundu.
 

Zeytinburnu'nda 8 Yeni Projenin İnşası Hızla Devam Ediyor

Zeytinburnu Belediyesi’nin ilçenin ihtiyaçlarına ve imajına yönelik olarak başlattığı 8 yeni projenin inşası hızla yükselmeye devam ediyor.
Zeytinburnu Belediyesi’nin ilçedeki imar çalışmaları hızla devam ediyor. Vatandaşların talepleri doğrultusunda, Zeytinburnu’nun ihtiyaçlarına yönelik olarak başlatılan 8 yeni projenin inşaat çalışmaları devam ediyor. Zeytinburnu Millet Bahçesi’nin hizmete açılmasıyla birlikte bu alan içerisinde temelleri atılan Millet Camii, depreme dayanıksız olduğu için yıkılan ve yenisinin yapımına başlanan Konyalı Camii inşaatları devam ederken, ilçe sınırları içerisinde; Spor Merkezi, Çok Amaçlı Etkinlik Salonu, Telsiz Mahallesi Semt Konağı, Kazlıçeşme Müze Kafe, Kapalı Pazar Yeri ve Otopark inşaatları da hızla yükseliyor. Bunların yanı sıra yangında hasar gören Merkezefendi Tarihi Fırın’ın restorasyonunda da sona gelindi. SOKAK VE CADDELER YENİLENMEYE DEVAM EDİYOR Aynı zamanda ilçe genelindeki alt yapı ve üst yapı çalışmalarını da sürdüren Zeytinburnu Belediyesi, halihazırda; Maltepe Mahallesi 324 Sokak Kesişimli Yeni İmar Yolu’nda parklanma alanı taş imalatı, Seyitnizam Mahallesi Esad Ağa Sokak’ta kaldırım, otopark cebi ve Biruni Üniversitesi çevresinde yağmur suyu tahliye imalatına devam ediyor. İlçedeki sokakların da üst yapı çalışmalarını sürdüren Zeytinburnu Belediyesi; Gökalp Mahallesi 51 Sokak, Seyitnizam Mahallesi Balıklı Çırpıcı Yolu Sokak, Beştelsiz Mahallesi 130 ve 129 Sokak, Kazlıçeşme Mahallesi 245 Sokak ile Cinoğlu Sokak’ta yenileme çalışmalarına devam ediyor.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Zeytinburnu Belediyesi’nin ilçenin ihtiyaçlarına ve imajına yönelik olarak başlattığı 8 yeni projenin inşası hızla yükselmeye devam ediyor.

Zeytinburnu Belediyesi’nin ilçedeki imar çalışmaları hızla devam ediyor. Vatandaşların talepleri doğrultusunda, Zeytinburnu’nun ihtiyaçlarına yönelik olarak başlatılan 8 yeni projenin inşaat çalışmaları devam ediyor. Zeytinburnu Millet Bahçesi’nin hizmete açılmasıyla birlikte bu alan içerisinde temelleri atılan Millet Camii, depreme dayanıksız olduğu için yıkılan ve yenisinin yapımına başlanan Konyalı Camii inşaatları devam ederken, ilçe sınırları içerisinde; Spor Merkezi, Çok Amaçlı Etkinlik Salonu, Telsiz Mahallesi Semt Konağı, Kazlıçeşme Müze Kafe, Kapalı Pazar Yeri ve Otopark inşaatları da hızla yükseliyor. Bunların yanı sıra yangında hasar gören Merkezefendi Tarihi Fırın’ın restorasyonunda da sona gelindi.

SOKAK VE CADDELER YENİLENMEYE DEVAM EDİYOR

Aynı zamanda ilçe genelindeki alt yapı ve üst yapı çalışmalarını da sürdüren Zeytinburnu Belediyesi, halihazırda; Maltepe Mahallesi 324 Sokak Kesişimli Yeni İmar Yolu’nda parklanma alanı taş imalatı, Seyitnizam Mahallesi Esad Ağa Sokak’ta kaldırım, otopark cebi ve Biruni Üniversitesi çevresinde yağmur suyu tahliye imalatına devam ediyor. İlçedeki sokakların da üst yapı çalışmalarını sürdüren Zeytinburnu Belediyesi; Gökalp Mahallesi 51 Sokak, Seyitnizam Mahallesi Balıklı Çırpıcı Yolu Sokak, Beştelsiz Mahallesi 130 ve 129 Sokak, Kazlıçeşme Mahallesi 245 Sokak ile Cinoğlu Sokak’ta yenileme çalışmalarına devam ediyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
takipçi satın al, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat