YouTube Video Nasıl indirilir ss

Yazarlar 04.09.2018 - 21:10, Güncelleme: 20.11.2022 - 15:33 16941+ kez okundu.
 

YouTube Video Nasıl indirilir ss

Youtube üzerinden programsız video nasıl indirilir?
YouTube Video Nasıl indirilir ss, Arkadaşlar merhaba, sürekli YouTube Video Nasıl indirilir ss, programsız video nasıl indirilir soruları alıyorum. Bu yüzden artık bu konu üzerine yazma kararı verdim. Ayrıca; konuya ek olarak yine programsız ancak internet üzerinden link ile Facebook Video indirme ve Twitter Video indirme konusunu da anlatacağım. Youtube 'da beğendiğimiz bir video'yu ya da müziği kolayca bilgisayarınıza kayıt edebileceksiniz. Ayrıca örnek facebook'ta ya da twitter'de bir video'yu çok beğendiniz diyelim; bu yazım sayesinde saniyeler dakikalar içinde indirebileceksiniz. Hadi önce YouTube Video Nasıl indirilir ss konumuza gelelim; Diyelim ki YouTube'da HaberGalerisi kanalında Sıla Konseri İzmir Marşı video'sunu izliyorsunuz. (Videomuza Like atmayı unutmayın) ;) Video Linki : https://www.youtube.com/watch?v=FLA2FvnulXc  Yapmamız gereken şey çok basit; Video Linki 'ndeki www yazısını silip oraya ss ekliyoruz. Enter. Yani https://www.youtube ..... yerine https://ssyoutube ..... yapmış oluyoruz. Aslında hepsi bu kadar. Kalan adımları takip ettiğinizde işlem bitecek. Ancak ben devamını da yazarak sizleri rahatlatayım. Enter 'a bastığımız an aşağıdaki ekran gelecek.  Burada Helper'ı yükleyin tarzında uyarı gelsede, siz Helper'ı yüklemeden video indirin deyin. Hemen ardından karşınıza alttaki ekran çıkacak.    Artık MP4 360WEBM 3GP HD veya MP3 hangi formatta yüklemek istiyorsanız seçip İndir 'e basmanız yeterli. Tabii ki youtubeden müzik nasıl indirilir diyenler için söyleceğim şu, bu yolun haricinde onlarca farklı yol ve programda bulunmaktadır. Uyarı : Lütfen telif hakkı olan ürünleri satmak dağıtmak amacıyla yüklemeyin. Şimdi ise programsız video nasıl indirilir konumun devamı olan, twitter veya facebook'tan video indirmeyi göstermek istiyorum. Bunun için şu link'e girmeniz yeterli. https://www.downloadvideosfrom.com/tr/#DownloadButtonsLine Bu link ile açılan görüntü aşağıda.  Yaptığım ok işaretlerinden anlayacağınız üzere. Önce kaydetmek istediğiniz Facebook video'sunun linkini kopyala yapıştır metodu ile alana yapıştırıyoruz. Ve ardından hangi formatta indirmek istiyorsak ona tıklamamız yeterli. Hepsi bu kadar. Böylece hiç bir program indirmeden facebook'ta izlediğimiz bir video'yu kaydetmiş olduk. Aynı şekilde; Bu adrestende https://www.downloadtwittervideo.com/tr/#DownloadButtonsLine Twitter'de izlediğiniz video'nun url 'sini alana yapıştırmanız ve formatı seçmeniz yeterli. Böylece YouTube Video Nasıl indirilir ss konumuzu işlemiş olduk. Aklınıza takılan olursa alttaki yorum bölümüne sorularınızı iletebilirsiniz. Selçuk Softa
Youtube üzerinden programsız video nasıl indirilir?

YouTube Video Nasıl indirilir ss, Arkadaşlar merhaba, sürekli YouTube Video Nasıl indirilir ss, programsız video nasıl indirilir soruları alıyorum. Bu yüzden artık bu konu üzerine yazma kararı verdim. Ayrıca; konuya ek olarak yine programsız ancak internet üzerinden link ile Facebook Video indirme ve Twitter Video indirme konusunu da anlatacağım. Youtube 'da beğendiğimiz bir video'yu ya da müziği kolayca bilgisayarınıza kayıt edebileceksiniz. Ayrıca örnek facebook'ta ya da twitter'de bir video'yu çok beğendiniz diyelim; bu yazım sayesinde saniyeler dakikalar içinde indirebileceksiniz.

Hadi önce YouTube Video Nasıl indirilir ss konumuza gelelim;

Diyelim ki YouTube'da HaberGalerisi kanalında Sıla Konseri İzmir Marşı video'sunu izliyorsunuz. (Videomuza Like atmayı unutmayın) ;) Video Linki : https://www.youtube.com/watch?v=FLA2FvnulXc

 Yapmamız gereken şey çok basit; Video Linki 'ndeki www yazısını silip oraya ss ekliyoruz. Enter. Yani https://www.youtube ..... yerine https://ssyoutube ..... yapmış oluyoruz. Aslında hepsi bu kadar. Kalan adımları takip ettiğinizde işlem bitecek.

Ancak ben devamını da yazarak sizleri rahatlatayım. Enter 'a bastığımız an aşağıdaki ekran gelecek.

 Burada Helper'ı yükleyin tarzında uyarı gelsede, siz Helper'ı yüklemeden video indirin deyin. Hemen ardından karşınıza alttaki ekran çıkacak.

   Artık MP4 360WEBM 3GP HD veya MP3 hangi formatta yüklemek istiyorsanız seçip İndir 'e basmanız yeterli.

Tabii ki youtubeden müzik nasıl indirilir diyenler için söyleceğim şu, bu yolun haricinde onlarca farklı yol ve programda bulunmaktadır. Uyarı : Lütfen telif hakkı olan ürünleri satmak dağıtmak amacıyla yüklemeyin. Şimdi ise programsız video nasıl indirilir konumun devamı olan, twitter veya facebook'tan video indirmeyi göstermek istiyorum.

Bunun için şu link'e girmeniz yeterli. https://www.downloadvideosfrom.com/tr/#DownloadButtonsLine Bu link ile açılan görüntü aşağıda.

 Yaptığım ok işaretlerinden anlayacağınız üzere. Önce kaydetmek istediğiniz Facebook video'sunun linkini kopyala yapıştır metodu ile alana yapıştırıyoruz. Ve ardından hangi formatta indirmek istiyorsak ona tıklamamız yeterli.

Hepsi bu kadar. Böylece hiç bir program indirmeden facebook'ta izlediğimiz bir video'yu kaydetmiş olduk. Aynı şekilde; Bu adrestende https://www.downloadtwittervideo.com/tr/#DownloadButtonsLine Twitter'de izlediğiniz video'nun url 'sini alana yapıştırmanız ve formatı seçmeniz yeterli. Böylece YouTube Video Nasıl indirilir ss konumuzu işlemiş olduk. Aklınıza takılan olursa alttaki yorum bölümüne sorularınızı iletebilirsiniz.

Selçuk Softa

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat