Kılıçdaroğlunun Büyük Başarısı

Yazarlar 05.02.2018 - 21:15, Güncelleme: 24.07.2023 - 20:54 22609+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlunun Büyük Başarısı

CHP Kurultayı yapıldı. Kemal Kılıçdaroğlu 790, Muharrem İnce 447 oy aldı. 8 seçim kaybeden ama kurultayları kaybetmeyen Kılıçdaroğlu yeniden başkan seçildi.
Bu üstün başarısından dolayı kendisini kutluyoruz (!)   Aday olmayarak ‘gönüllerin başkanı’ olmak yerine koltuğa yapışan, kendi seçtiği delegelerle kendini seçtiren, iktidarı güldürüp muhalefeti üzen, seçmene ve ülkeye yeni bir şey vaat etmeyen, ‘kurultayların efendisi’ Kılıçdaroğlu ve ekibini ne kadar tebrik etsek az!   Bu işe en çok sevinen ‘AKP ve İYİ Parti’ iken tebrik telgrafları çekip, yollara düşsek, telefonları kilitlesek bile az! Her şey Kılıçdaroğlu’nun gölgesinde kalır.   Bu büyük başarı, bu büyük zafer karşısında Erdoğan ya da Binali Yıldırım’dan ‘balkon konuşması’ yapmasını bekliyoruz.   Sittin sene başımızdan gitmesinler, her seçimi kazansınlar, ekonomi batsın, eğitim çöksün, laiklik, Lozan tartışılsın, demokrasi bitsin, dolar çıksın, tarım-hayvancılık yerlerde sürünsün ne gam. Yeter ki herkes pozisyonunu korusun, koltuğa yapışsın, hazineden yardım alsın, milletvekili maaşları artsın, millet zam-vergi yükü altında ezilsin sorun değil. Yeter ki ‘partilerin’ yüzü gülsün..!   Meydana çıkıp birbirlerine iki laf çakarlar, toplumun biraz gazını alırlar, muhalefet yapar gibi görünürler olur biter.   AKP muhalefeti de iktidarı da kendisi hallediyor nasılsa… Yeri geliyor vatandaşı azarlıyor, yeri geliyor ananı da al git diyor, yeri geliyor gözüne dursun diyor, yeri geliyor madenci tekmeliyor, yeri geliyor İstanbul’a ihanet ettik diyor ama iktidardan inmiyor.   Oylar çalınıyor muhalefet izliyor, milletvekilleri tutuklanıyor olur diyor, halk geçim sıkıntısı çekiyor oy alamıyor, iktidara gelemiyor ama herkes koltuklarını koruyor. İyidir iyidir böyle devam… Bize az bile..! Sürüm sürüm sürünelim, nana muhtaç olalım, kahırdan kanser olalım, her seçim hüsrana uğrayalım sorun değil.   Herkes pozisyonunu korusun, yapıştığı koltuğu bırakmasın, daha da sıkı yapışsın, olmadı o koltuklarla gömülsün…   AKP seçmenine koyun diyenler, Erdoğan ne dese biat edenler, doğru ya da yanlış eleştirmeyenler, sürekli aldatılmasına rağmen iktidardan indirmeyenleri eleştirenler bir de dönüp delegelere baksın.   Bana öyle geliyor ki siyaset halk için değil ‘partiler için’ yapılıyor. Milleti düşünen yok. Körler sağırlar birbirini ağırlarken atı alan Üsküdar’ı geçiyor. Öyle alengirli bir durum da yok. Her şey çıkar, para, rant için… Gel de küfür etme, gel de günaha girme, gel de eleştirme, gel de isyan etme! Bilgin Apaydın 
CHP Kurultayı yapıldı. Kemal Kılıçdaroğlu 790, Muharrem İnce 447 oy aldı. 8 seçim kaybeden ama kurultayları kaybetmeyen Kılıçdaroğlu yeniden başkan seçildi.

Bu üstün başarısından dolayı kendisini kutluyoruz (!)   Aday olmayarak ‘gönüllerin başkanı’ olmak yerine koltuğa yapışan, kendi seçtiği delegelerle kendini seçtiren, iktidarı güldürüp muhalefeti üzen, seçmene ve ülkeye yeni bir şey vaat etmeyen, ‘kurultayların efendisi’ Kılıçdaroğlu ve ekibini ne kadar tebrik etsek az!   Bu işe en çok sevinen ‘AKP ve İYİ Parti’ iken tebrik telgrafları çekip, yollara düşsek, telefonları kilitlesek bile az!

Her şey Kılıçdaroğlu’nun gölgesinde kalır.

  Bu büyük başarı, bu büyük zafer karşısında Erdoğan ya da Binali Yıldırım’dan ‘balkon konuşması’ yapmasını bekliyoruz.   Sittin sene başımızdan gitmesinler, her seçimi kazansınlar, ekonomi batsın, eğitim çöksün, laiklik, Lozan tartışılsın, demokrasi bitsin, dolar çıksın, tarım-hayvancılık yerlerde sürünsün ne gam. Yeter ki herkes pozisyonunu korusun, koltuğa yapışsın, hazineden yardım alsın, milletvekili maaşları artsın, millet zam-vergi yükü altında ezilsin sorun değil. Yeter ki ‘partilerin’ yüzü gülsün..!   Meydana çıkıp birbirlerine iki laf çakarlar, toplumun biraz gazını alırlar, muhalefet yapar gibi görünürler olur biter.   AKP muhalefeti de iktidarı da kendisi hallediyor nasılsa… Yeri geliyor vatandaşı azarlıyor, yeri geliyor ananı da al git diyor, yeri geliyor gözüne dursun diyor, yeri geliyor madenci tekmeliyor, yeri geliyor İstanbul’a ihanet ettik diyor ama iktidardan inmiyor.   Oylar çalınıyor muhalefet izliyor, milletvekilleri tutuklanıyor olur diyor, halk geçim sıkıntısı çekiyor oy alamıyor, iktidara gelemiyor ama herkes koltuklarını koruyor. İyidir iyidir böyle devam… Bize az bile..! Sürüm sürüm sürünelim, nana muhtaç olalım, kahırdan kanser olalım, her seçim hüsrana uğrayalım sorun değil.   Herkes pozisyonunu korusun, yapıştığı koltuğu bırakmasın, daha da sıkı yapışsın, olmadı o koltuklarla gömülsün…   AKP seçmenine koyun diyenler, Erdoğan ne dese biat edenler, doğru ya da yanlış eleştirmeyenler, sürekli aldatılmasına rağmen iktidardan indirmeyenleri eleştirenler bir de dönüp delegelere baksın.   Bana öyle geliyor ki siyaset halk için değil ‘partiler için’ yapılıyor. Milleti düşünen yok. Körler sağırlar birbirini ağırlarken atı alan Üsküdar’ı geçiyor. Öyle alengirli bir durum da yok. Her şey çıkar, para, rant için… Gel de küfür etme, gel de günaha girme, gel de eleştirme, gel de isyan etme!

Bilgin Apaydın 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat