Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülleri 2024

Yaşam 26.02.2024 - 17:35, Güncelleme: 26.02.2024 - 17:35 16738+ kez okundu.
 

Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülleri 2024

Kadın Dostu Markalar Platformu tarafından gerçekleştirilen Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülleri 2024 için geri sayım!
2021 yılından beri her yıl “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” haftasında “Kadın Dostu Markalar Platformu” tarafından düzenlenen ve bu sene 4.’sü gerçekleştirilecek olan “Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülleri” için geri sayım başladı! Peki Kadın Dostu Markalar Platformu nedir? Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülleri hangi tarihte gerçekleştiriliyor? Ödül törenine katılım başvurusu nasıl yapılıyor? Tüm bunlar ve daha fazlasını sizler için derledik. Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülleri 2024 İlk kez 2021 yılında düzenlenen ve o tarihten itibaren her yıl “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” haftasında “Kadın Dostu Markalar Platformu” tarafından kamuoyuyla buluşturulan Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülleri, 6 Mart 2024’te gerçekleştirilecek. İş Sanat Oditorium Salonu‘ndaki törene toplumsal cinsiyet eşitliği bilincine hizmet eden, kadın haklarını savunan ve kadın gücünü destekleyen markalar ile sivil toplum kuruluşları, akademisyenler, fikir liderleri ve medya mensupları katılım gösterecek. Ödül töreni ile birlikte toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda farkındalık oluşturan projeleri hayata geçiren 30 değerli marka, 7 farklı kategoride ödül almaya hak kazanacak. İnteraktif Anket “DAHA İYİ BİR DÜNYA İÇİN” ana temasıyla Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülleri kapsamında bu yıl ilk kez gerçekleştirilmesi planlanan özel bir interaktif anket çalışması yapılacak. Bu vesileyle, katkı veren tüm markaların iş birliğinde, çalışmanın toplumsal farkındalık ölçümü anketi olarak ortaya konulması planlanıyor. Ankete dair analiz, yorum ve çıktıları ise etkinlik sonrasında Branding Türkiye’de aktarıyor olacağız. Branding Türkiye‘nin medya sponsoru olduğu Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülleri 2024 ile ilgili tüm detaylar için Bilgi ve Kayıt’a tıklamanız yeterli. BİLGİ VE KAYIT > https://www.kadindostumarkalar.org/ Kadın Dostu Markalar Platformu, BM tarafından “Dünya Erkekler Günü” olarak kabul edilen 19 Kasım tarihini, Türkiye’de ilk defa “Eşitliğe İnanan ve Eşitliği Güçlendiren Erkekler Günü” olarak özel bir anlamla adlandırarak düzenlediği programla kutladı. Bu önemli programın ilk yılında çok özel isimler, paylaşmaya değer sunum ve anlatımlarıyla etkinlik kapsamında İstanbul’da ağırlandı.
Kadın Dostu Markalar Platformu tarafından gerçekleştirilen Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülleri 2024 için geri sayım!

2021 yılından beri her yıl “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” haftasında “Kadın Dostu Markalar Platformu” tarafından düzenlenen ve bu sene 4.’sü gerçekleştirilecek olan “Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülleri” için geri sayım başladı!

Peki Kadın Dostu Markalar Platformu nedir? Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülleri hangi tarihte gerçekleştiriliyor? Ödül törenine katılım başvurusu nasıl yapılıyor? Tüm bunlar ve daha fazlasını sizler için derledik.

Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülleri 2024

İlk kez 2021 yılında düzenlenen ve o tarihten itibaren her yıl “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” haftasında “Kadın Dostu Markalar Platformu” tarafından kamuoyuyla buluşturulan Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülleri, 6 Mart 2024’te gerçekleştirilecek. İş Sanat Oditorium Salonu‘ndaki törene toplumsal cinsiyet eşitliği bilincine hizmet eden, kadın haklarını savunan ve kadın gücünü destekleyen markalar ile sivil toplum kuruluşları, akademisyenler, fikir liderleri ve medya mensupları katılım gösterecek.

Ödül töreni ile birlikte toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda farkındalık oluşturan projeleri hayata geçiren 30 değerli marka, 7 farklı kategoride ödül almaya hak kazanacak.

İnteraktif Anket

“DAHA İYİ BİR DÜNYA İÇİN” ana temasıyla Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülleri kapsamında bu yıl ilk kez gerçekleştirilmesi planlanan özel bir interaktif anket çalışması yapılacak. Bu vesileyle, katkı veren tüm markaların iş birliğinde, çalışmanın toplumsal farkındalık ölçümü anketi olarak ortaya konulması planlanıyor. Ankete dair analiz, yorum ve çıktıları ise etkinlik sonrasında Branding Türkiye’de aktarıyor olacağız.

Branding Türkiye‘nin medya sponsoru olduğu Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülleri 2024 ile ilgili tüm detaylar için Bilgi ve Kayıt’a tıklamanız yeterli.

BİLGİ VE KAYIT > https://www.kadindostumarkalar.org/

Kadın Dostu Markalar Platformu, BM tarafından “Dünya Erkekler Günü” olarak kabul edilen 19 Kasım tarihini, Türkiye’de ilk defa “Eşitliğe İnanan ve Eşitliği Güçlendiren Erkekler Günü” olarak özel bir anlamla adlandırarak düzenlediği programla kutladı. Bu önemli programın ilk yılında çok özel isimler, paylaşmaya değer sunum ve anlatımlarıyla etkinlik kapsamında İstanbul’da ağırlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat