Hayran kitlesini artıran oyuncu trend topic olma yolunda

Magazin 02.06.2023 - 15:06, Güncelleme: 02.06.2023 - 16:11 25435+ kez okundu.
 

Hayran kitlesini artıran oyuncu trend topic olma yolunda

Mert Ramazan Demir’in marka yüzü olduğu DİMES COOL Lime Özü reklamı, dijital platformlarda ve TV’de yayında!
Gençlerin en çok sevdiği oyuncuların başında gelen, Yalı Çapkını dizisiyle hayran kitlesini katlayan Mert Ramazan Demir, marka yüzü olduğu reklam filmini, ilk kez Instagram hesabından paylaştı ve şimdiden trend topic olma yolunda… İSTANBUL (İGFA9) - Demir’in Instagram’da 3.2M takipçisi bulunuyor. Dijitalde gösterime giren reklam filmi ise ilk kez Yalı Çapkını dizisiyle birlikte TV’de de gösterime giriyor.
Mert Ramazan Demir’in marka yüzü olduğu DİMES COOL Lime Özü reklamı, dijital platformlarda ve TV’de yayında!

Gençlerin en çok sevdiği oyuncuların başında gelen, Yalı Çapkını dizisiyle hayran kitlesini katlayan Mert Ramazan Demir, marka yüzü olduğu reklam filmini, ilk kez Instagram hesabından paylaştı ve şimdiden trend topic olma yolunda…

İSTANBUL (İGFA9) - Demir’in Instagram’da 3.2M takipçisi bulunuyor.

Dijitalde gösterime giren reklam filmi ise ilk kez Yalı Çapkını dizisiyle birlikte TV’de de gösterime giriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat