Girişimcilik Ekosistemi 9 Mart’ta Atölye Üsküdar’da Buluşuyor!

Ekonomi 26.02.2024 - 13:56, Güncelleme: 26.02.2024 - 14:12 16206+ kez okundu.
 

Girişimcilik Ekosistemi 9 Mart’ta Atölye Üsküdar’da Buluşuyor!

Girişimcilik dünyasının önemli aktörleri bir kez daha bir araya geliyor! StartupTeknoloji’nin düzenlediği “Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşmaları”nın sekizincisi, 9 Mart’ta Atölye Üsküdar’da gerçekleşecek. İşte detaylar!
Girişimcilik ekosisteminin paydaşlarını her ay farklı bir lokasyonda buluşturan StartupTeknoloji, 9 Mart’ta 8.’sini düzenleyeceği “Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşmaları”nın yenisini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Girişimcilik Ekosistemi 9 Mart’ta Atölye Üsküdar’da Startupteknoloji’nin düzenlediği “Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşmaları”‘”nın sekizincisi, 9 Mart’ta Atölye Üsküdar‘da gerçekleşecek. Bu heyecan verici etkinlik serisi, girişimcilik ekosistemi içerisindeki güncel gelişmeleri takip etmek isteyen herkes için büyük bir fırsat sunuyor. 9 Mart’taki buluşma ise kadın girişimciler paneli ve yatırımcılık paneli gibi oturumlarla sektördeki son trendleri ve gelecekteki fırsatları katılımcılarla buluşturacak. Girişimcilik ekosistemine değer katan birçok önemli ismi bir araya getirerek işbirliklerine zemin hazırlayan Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşmaları’nda yer alarak sektördeki en güncel bilgilere ulaşabilir, yeni iş fırsatları keşfedebilir ve değerli bağlantılar kurabilirsiniz. Bu arada StartupTeknoloji uygulamasını buradan > https://onelink.to/yk32k6?&dev=other&ref= indirerek etkinlikteki diğer misafirlerle randevulaşma imkanı bulabilirsiniz!  Etkinlik Detayları Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşmaları etkinlik detayları ve programı şöyle; Organizasyon: StartupTeknoloji Tarih: 9 Mart 2024 Saat: 09:00 Mekan: Atölye Üsküdar Sınırlı kontenjana sahip olan “Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması Etkinliği”ne katılmak için kayıt formunu doldurmanız gerekmektedir. Formu dolduranlar arasından seçilen ekosistem paydaşlarına StartupTeknoloji tarafından davet maili iletilecektir. LCV formunun akabinde etkinliğe katılımınız onaylanmış olacak. Branding Türkiye ’nin medya partneri olduğu etkinlik saat 09:00’da kayıt ve kahvaltı ile başlayacak. Hoş geldiniz konuşmalarının akabinde ev sahibi konuşması, girişim sunumları gerçekleşecek. Sonrasında Kadın Girişimciler Paneli ve Yatırım Paneli olmak üzere iki ayrı panel düzenlenecek. Etkinlik sonuna doğru hediye çekilişi yapılacak ve sonrasında saat 15:00’da Eleven Maching Networking başlayacak. ETKİNLİĞE BAŞVUR > https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfdpxrgC-YLF3-QABRECXbyTMgLLymAKgTUpHGYV3-PIaRTiQ/viewform
Girişimcilik dünyasının önemli aktörleri bir kez daha bir araya geliyor! StartupTeknoloji’nin düzenlediği “Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşmaları”nın sekizincisi, 9 Mart’ta Atölye Üsküdar’da gerçekleşecek. İşte detaylar!

Girişimcilik ekosisteminin paydaşlarını her ay farklı bir lokasyonda buluşturan StartupTeknoloji, 9 Mart’ta 8.’sini düzenleyeceği “Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşmaları”nın yenisini gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Girişimcilik Ekosistemi 9 Mart’ta Atölye Üsküdar’da

Startupteknoloji’nin düzenlediği “Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşmaları”‘”nın sekizincisi, 9 Mart’ta Atölye Üsküdar‘da gerçekleşecek. Bu heyecan verici etkinlik serisi, girişimcilik ekosistemi içerisindeki güncel gelişmeleri takip etmek isteyen herkes için büyük bir fırsat sunuyor. 9 Mart’taki buluşma ise kadın girişimciler paneli ve yatırımcılık paneli gibi oturumlarla sektördeki son trendleri ve gelecekteki fırsatları katılımcılarla buluşturacak.

Girişimcilik ekosistemine değer katan birçok önemli ismi bir araya getirerek işbirliklerine zemin hazırlayan Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşmaları’nda yer alarak sektördeki en güncel bilgilere ulaşabilir, yeni iş fırsatları keşfedebilir ve değerli bağlantılar kurabilirsiniz.

Bu arada StartupTeknoloji uygulamasını buradan > https://onelink.to/yk32k6?&dev=other&ref= indirerek etkinlikteki diğer misafirlerle randevulaşma imkanı bulabilirsiniz! 

Etkinlik Detayları

Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşmaları etkinlik detayları ve programı şöyle;

Organizasyon: StartupTeknoloji

Tarih: 9 Mart 2024

Saat: 09:00

Mekan: Atölye Üsküdar

Sınırlı kontenjana sahip olan “Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması Etkinliği”ne katılmak için kayıt formunu doldurmanız gerekmektedir. Formu dolduranlar arasından seçilen ekosistem paydaşlarına StartupTeknoloji tarafından davet maili iletilecektir. LCV formunun akabinde etkinliğe katılımınız onaylanmış olacak.

Branding Türkiye ’nin medya partneri olduğu etkinlik saat 09:00’da kayıt ve kahvaltı ile başlayacak. Hoş geldiniz konuşmalarının akabinde ev sahibi konuşması, girişim sunumları gerçekleşecek. Sonrasında Kadın Girişimciler Paneli ve Yatırım Paneli olmak üzere iki ayrı panel düzenlenecek. Etkinlik sonuna doğru hediye çekilişi yapılacak ve sonrasında saat 15:00’da Eleven Maching Networking başlayacak.

ETKİNLİĞE BAŞVUR > https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfdpxrgC-YLF3-QABRECXbyTMgLLymAKgTUpHGYV3-PIaRTiQ/viewform

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat