Girişimcilik Ekosistemi 27 Ocak'ta Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi’nde Buluşuyor!

Teknoloji 13.01.2024 - 19:02, Güncelleme: 25.01.2024 - 23:23 6115+ kez okundu.
 

Girişimcilik Ekosistemi 27 Ocak'ta Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi’nde Buluşuyor!

İstanbul'un kalbinde, yenilikçi fikirlerin ve iş dünyasının dinamik bağlantılarının merkezi olacak olan 2024 yılının ilk Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması 27 Ocak'ta Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi’nde gerçekleşecek.
StartupTeknoloji 7. Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması; daha önceki etkinliklerde olduğu gibi yine girişimcileri, yatırımcıları ve sektör profesyonellerini bir araya getirerek, yeni işbirlikleri ve sinerjiler yaratma fırsatı sunacak! StartupTeknoloji tarafından gerçekleştirilecek olan bu özel etkinlikte, girişimcilik ekosisteminin önemli konuları masaya yatırılacak. Etkinlik kapsamında katılımcılar, sektörün lider isimlerinden ilham alarak değerli bilgiler edinecekler. Etkinlikte ayrıca girişimcilik trendleri, yatırım stratejileri ve etkili pazarlama taktikleri hakkında önemli içgörüler de paylaşılacak. Girişimcilik Ekosistemi 27 Ocak'ta BTM'de Buluşuyor! Girişimciliğe tutkulu olan herkese eşsiz bir ağ oluşturma ve öğrenme deneyimi sunan StartupTeknoloji Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması, 2024'ün ilk etkinliğini 27 Ocak'ta Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi'nde gerçekleştirecek. Katılımcılar, etkinlikte deneyimli iş insanları ve girişimcilik alanındaki uzmanlarla doğrudan etkileşim şansı bulacaklar. İstanbul'un girişimcilik ekosistemi bu etkinlikle birlikte ayrıca yeni bir boyut da kazanacak. Hem yeni başlayan girişimcilere hem de tecrübeli iş insanlarına hitap eden etkinlik, herkesi bu değerli buluşmada yer almaya ve girişimcilik ekosisteminin bir parçası olmaya davet ediyor. İstanbul'da Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi'nde gerçekleşecek olan bu benzersiz buluşma, girişimcilik ruhunu canlandırmak ve iş dünyasında yeni bağlantılar kurmak için kaçırılmaması gereken bir fırsat! Sınırlı sayıda olan kontenjan için ön başvuru formunu hemen doldurun!  Kayıt Formu: https://forms.gle/vbonGJNg74omQm8QA StartupTeknoloji I Hakkında StartupTeknoloji; Girişimcilik ve Teknoloji odaklı yeni medya girişimidir. Haber ve video içerikleri üretir. Ana iletişim kanalını internet sitesi ve instagram olarak belirlemiştir. Toplamda 50 kişilik ekibiyle her mecra için içerikler üretir, dijitalde güzel işlerin altına imzasını atar. StartupTeknoloji’nin içerikleri, hem tüketicinin hızlı bilgi alma ihtiyacını karşılar hem de orijinal içerik formatlarıyla ekosisteme değer katar.  
İstanbul'un kalbinde, yenilikçi fikirlerin ve iş dünyasının dinamik bağlantılarının merkezi olacak olan 2024 yılının ilk Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması 27 Ocak'ta Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi’nde gerçekleşecek.

StartupTeknoloji 7. Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması; daha önceki etkinliklerde olduğu gibi yine girişimcileri, yatırımcıları ve sektör profesyonellerini bir araya getirerek, yeni işbirlikleri ve sinerjiler yaratma fırsatı sunacak!

StartupTeknoloji tarafından gerçekleştirilecek olan bu özel etkinlikte, girişimcilik ekosisteminin önemli konuları masaya yatırılacak. Etkinlik kapsamında katılımcılar, sektörün lider isimlerinden ilham alarak değerli bilgiler edinecekler. Etkinlikte ayrıca girişimcilik trendleri, yatırım stratejileri ve etkili pazarlama taktikleri hakkında önemli içgörüler de paylaşılacak.

Girişimcilik Ekosistemi 27 Ocak'ta BTM'de Buluşuyor!

Girişimciliğe tutkulu olan herkese eşsiz bir ağ oluşturma ve öğrenme deneyimi sunan StartupTeknoloji Girişimcilik Ekosistemi Kahvaltı Buluşması, 2024'ün ilk etkinliğini 27 Ocak'ta Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi'nde gerçekleştirecek.

Katılımcılar, etkinlikte deneyimli iş insanları ve girişimcilik alanındaki uzmanlarla doğrudan etkileşim şansı bulacaklar. İstanbul'un girişimcilik ekosistemi bu etkinlikle birlikte ayrıca yeni bir boyut da kazanacak. Hem yeni başlayan girişimcilere hem de tecrübeli iş insanlarına hitap eden etkinlik, herkesi bu değerli buluşmada yer almaya ve girişimcilik ekosisteminin bir parçası olmaya davet ediyor. İstanbul'da Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi'nde gerçekleşecek olan bu benzersiz buluşma, girişimcilik ruhunu canlandırmak ve iş dünyasında yeni bağlantılar kurmak için kaçırılmaması gereken bir fırsat!

Sınırlı sayıda olan kontenjan için ön başvuru formunu hemen doldurun! 

Kayıt Formu: https://forms.gle/vbonGJNg74omQm8QA

StartupTeknoloji I Hakkında

StartupTeknoloji; Girişimcilik ve Teknoloji odaklı yeni medya girişimidir. Haber ve video içerikleri üretir. Ana iletişim kanalını internet sitesi ve instagram olarak belirlemiştir. Toplamda 50 kişilik ekibiyle her mecra için içerikler üretir, dijitalde güzel işlerin altına imzasını atar. StartupTeknoloji’nin içerikleri, hem tüketicinin hızlı bilgi alma ihtiyacını karşılar hem de orijinal içerik formatlarıyla ekosisteme değer katar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat