Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler (28.6.2024)

Sanat 27.06.2024 - 13:52, Güncelleme: 27.06.2024 - 13:52 6451 kez okundu.
 

Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler (28.6.2024)

Paribu Cineverse, 28 Haziran Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle sinemaseverleri buluşturuyor. Farklı türlerdeki yerli ve yabancı filmleri kaçırmayın!
Paribu Cineverse, sinemaseverleri 28 Haziran Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Çeşitli türlerdeki yerli ve yabancı filmler, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Bu hafta vizyona girecek filmler arasında "Sessiz Bir Yer: Birinci Gün" (A Quiet Place: Day One), "Reel İstanbul Organize", "Blue Lock The Movie-Episode Nagi", "La Hayde Maske", "Harruk", "Bir Zamanlar Gelecek: 2121", "Yüzyıl İleri" (Guest From the Future), "Yakamoz", "Yürüyen Şato" ve "Şeyda" (Shayda) bulunuyor. Paribu Cineverse'in sunduğu vizyon programı ve detayları www.paribucineverse.com üzerinden takip edilebiliyor. Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler (28.6.2024) Haftanın Öne Çıkan Filmleri Sessiz Bir Yer: Birinci Gün (A Quiet Place: Day One) Michael Sarnoski'nin yönettiği bu film, Sessiz Bir Yer serisinin orijin hikâyesini anlatıyor. Dünya sessizliğe gömülmeden önce, ses hedefli canavarların yeryüzüne indiği ilk günü konu alıyor. Reel İstanbul Organize Samatya’nın gecekondu mahallesinde yaşayan Turgay ve ailesinin maceralarını anlatan bu komedi filmi, Turgay ve çocukluk arkadaşı Kinyas’ın başına gelen komik olayları ele alıyor. İkili, kumarhaneci Feramuz’dan kaçarken pek çok kişiyi dolandırır. Blue Lock The Movie-Episode Nagi Anime tutkunlarının ilgisini çekecek bu film, tembel bir lise öğrencisi olan Seishiro Nagi'nin hikayesini anlatıyor. Nagi, Dünya Kupası'nı kazanma hayali kuran sınıf arkadaşı Reo Mikage tarafından futbola davet edilir ve Blue Lock Projesi'ne katılır. La Hayde Maske Sefa Özçelik’in yönetmenliğinde vizyona giren bu komedi filmi, maske fabrikasını soymaya çalışan amatör bir ekibin başına gelenleri anlatıyor. Pandemi sırasında maske stokçuluğu yapan bir fabrikayı soymaya karar veren Rahmi ve ekibi, işleri planladıkları gibi yürütemezler. Harruk Bu korku filminde, küçük bir kasabaya doktor olarak gelen Berat, huzursuz edici rüyalar görmeye başlar. Bir Hüddam’a danışan Berat, musallatın kaynağını öğrenir ve sevdiklerini korumak için zorlu bir mücadeleye girişir. Bir Zamanlar Gelecek: 2121 Gelecekteki iklim krizinin yol açtığı kıtlık nedeniyle yerin altında yaşayan bir ailenin hikayesini anlatan bu film, yeni doğacak bir bebek nedeniyle değişen yaşamları ele alıyor. Yüzyıl İleri (Guest From the Future) Alexander Andryuschenko'nun yönettiği bu film, farklı dünyalarda yaşayan Kolya ve Alisa’nın maceralarını anlatıyor. Kolya günümüz Moskova’sında yaşarken Alisa yüzyıl sonrasında yaşar ve ikili, zorlu bir maceranın içerisine girer. CGV Mars Cinema Group Hakkında CGV Mars Cinema Group, Türkiye'deki sinema izleyicilerine üstün hizmet kalitesi sunmak amacıyla 2016 yılında CGV ve Mars'ın birleşmesiyle kurulmuştur. IMAX, 4DX, Starium, ScreenX gibi ileri düzey film teknolojilerini Türkiye'ye getiren CGV Mars, konforlu ve özelleştirilmiş koltuklarının bulunduğu Gold Class ve Tempur salonları ile fark yaratmaktadır. 29 şehirde, 79 sinema işletmesi ve 658 salonla hizmet veren CGV Mars, Türkiye’nin en büyük sinema zinciridir.  
Paribu Cineverse, 28 Haziran Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle sinemaseverleri buluşturuyor. Farklı türlerdeki yerli ve yabancı filmleri kaçırmayın!

Paribu Cineverse, sinemaseverleri 28 Haziran Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Çeşitli türlerdeki yerli ve yabancı filmler, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Bu hafta vizyona girecek filmler arasında "Sessiz Bir Yer: Birinci Gün" (A Quiet Place: Day One), "Reel İstanbul Organize", "Blue Lock The Movie-Episode Nagi", "La Hayde Maske", "Harruk", "Bir Zamanlar Gelecek: 2121", "Yüzyıl İleri" (Guest From the Future), "Yakamoz", "Yürüyen Şato" ve "Şeyda" (Shayda) bulunuyor. Paribu Cineverse'in sunduğu vizyon programı ve detayları www.paribucineverse.com üzerinden takip edilebiliyor.

Cuma Vizyonda Yer Alacak  Filmler (28.6.2024)

Haftanın Öne Çıkan Filmleri

Sessiz Bir Yer: Birinci Gün (A Quiet Place: Day One)

Michael Sarnoski'nin yönettiği bu film, Sessiz Bir Yer serisinin orijin hikâyesini anlatıyor. Dünya sessizliğe gömülmeden önce, ses hedefli canavarların yeryüzüne indiği ilk günü konu alıyor.

Reel İstanbul Organize

Samatya’nın gecekondu mahallesinde yaşayan Turgay ve ailesinin maceralarını anlatan bu komedi filmi, Turgay ve çocukluk arkadaşı Kinyas’ın başına gelen komik olayları ele alıyor. İkili, kumarhaneci Feramuz’dan kaçarken pek çok kişiyi dolandırır.

Blue Lock The Movie-Episode Nagi

Anime tutkunlarının ilgisini çekecek bu film, tembel bir lise öğrencisi olan Seishiro Nagi'nin hikayesini anlatıyor. Nagi, Dünya Kupası'nı kazanma hayali kuran sınıf arkadaşı Reo Mikage tarafından futbola davet edilir ve Blue Lock Projesi'ne katılır.

La Hayde Maske

Sefa Özçelik’in yönetmenliğinde vizyona giren bu komedi filmi, maske fabrikasını soymaya çalışan amatör bir ekibin başına gelenleri anlatıyor. Pandemi sırasında maske stokçuluğu yapan bir fabrikayı soymaya karar veren Rahmi ve ekibi, işleri planladıkları gibi yürütemezler.

Harruk

Bu korku filminde, küçük bir kasabaya doktor olarak gelen Berat, huzursuz edici rüyalar görmeye başlar. Bir Hüddam’a danışan Berat, musallatın kaynağını öğrenir ve sevdiklerini korumak için zorlu bir mücadeleye girişir.

Bir Zamanlar Gelecek: 2121

Gelecekteki iklim krizinin yol açtığı kıtlık nedeniyle yerin altında yaşayan bir ailenin hikayesini anlatan bu film, yeni doğacak bir bebek nedeniyle değişen yaşamları ele alıyor.

Yüzyıl İleri (Guest From the Future)

Alexander Andryuschenko'nun yönettiği bu film, farklı dünyalarda yaşayan Kolya ve Alisa’nın maceralarını anlatıyor. Kolya günümüz Moskova’sında yaşarken Alisa yüzyıl sonrasında yaşar ve ikili, zorlu bir maceranın içerisine girer.

CGV Mars Cinema Group Hakkında

CGV Mars Cinema Group, Türkiye'deki sinema izleyicilerine üstün hizmet kalitesi sunmak amacıyla 2016 yılında CGV ve Mars'ın birleşmesiyle kurulmuştur. IMAX, 4DX, Starium, ScreenX gibi ileri düzey film teknolojilerini Türkiye'ye getiren CGV Mars, konforlu ve özelleştirilmiş koltuklarının bulunduğu Gold Class ve Tempur salonları ile fark yaratmaktadır. 29 şehirde, 79 sinema işletmesi ve 658 salonla hizmet veren CGV Mars, Türkiye’nin en büyük sinema zinciridir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, izmir spotçu, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat, ingiltere aile birleşimi, ofis kabini