Bundesliga'nın şampiyonu Tivibu'da belli oluyor

Spor 26.05.2023 - 11:40, Güncelleme: 26.05.2023 - 18:20 13554+ kez okundu.
 

Bundesliga'nın şampiyonu Tivibu'da belli oluyor

Türk Telekom’un dijital TV platformu Tivibu, Avrupa’nın büyük liglerini seyircisiyle buluşturmaya devam ediyor.
 Almanya’nın iki dev takımı Borussia Dortmund ve Bayern Münih’in son haftaya kalan şampiyonluk yarışındaki son maçları Tivibu Spor’dan naklen yayınlanıyor.  Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, Avrupa’nın en büyük liglerinden Bundesliga’da şampiyonluk haftasını ekranlara taşıyor. Kupaya uzanacak olan takımın belirleneceği Bundesliga’da 34. hafta maçlarıyla sezona nokta koyuluyor. Bayern Münih’in 68 puanına karşı 70 puan toplayarak önemli bir avantajla son haftaya giren Borussia Dortmund, orta sıra takımlarından Mainz 05’i konuk ediyor. Bayern Münih ise zorlu Köln deplasmanında şampiyonluk için sahaya çıkıyor. Bayern Münih’in son hafta maçları 27 Mayıs Cumartesi günü saat 16:30’da Tivibu Spor ekranlarından canlı izlenebiliyor. 10 yıllık ambargo bitmeye çok yakın Bir dönem finansal sorunlar yaşayarak iflasın eşiğine gelen ancak Jürgen Klopp önderliğinde 2010/11 ve 2011/12 sezonunda duble yaşayan Borussia Dortmund, kupa hasretine son vermek üzere. Sezon içerisinde birçok kez el değiştiren liderlik koltuğuna son hafta Dortmund oturdu ve mutlu sona çok yaklaştı. Mainz 05’i evinde ağırlayacak olan Dortmund taraftarının şampiyonluk şarkılarını söylemek için galibiyete ulaşması gerekiyor. Köln deplasmanına gidecek olan Bavyera ekibi Bayern Münih ise mart ayında gelen Alman teknik direktörü Thomas Tuchel’den mucize bekliyor. Köln’den üç puanı almayı hedefleyen Bayern Münih, maçı kazanması durumunda Dortmund’un puan kaybetmesini bekliyor. Bundesliga’daki hegemonyasını sürdürmek isteyen Bayern Münih’in Köln ile deplasmanda oynayacağı mücadele Tivibu Spor 2’den canlı izlenebiliyor. Borussia Dortmund’un 10 senelik ambargoyu bitirmek için sahaya çıkacağı sezonun son maçı ise Tivibu Spor 1’den yayınlanıyor. Her iki maçta da ilk düdük 27 Mayıs günü saat 16:30’da çalıyor.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Türk Telekom’un dijital TV platformu Tivibu, Avrupa’nın büyük liglerini seyircisiyle buluşturmaya devam ediyor.

 Almanya’nın iki dev takımı Borussia Dortmund ve Bayern Münih’in son haftaya kalan şampiyonluk yarışındaki son maçları Tivibu Spor’dan naklen yayınlanıyor. 

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, Avrupa’nın en büyük liglerinden Bundesliga’da şampiyonluk haftasını ekranlara taşıyor. Kupaya uzanacak olan takımın belirleneceği Bundesliga’da 34. hafta maçlarıyla sezona nokta koyuluyor. Bayern Münih’in 68 puanına karşı 70 puan toplayarak önemli bir avantajla son haftaya giren Borussia Dortmund, orta sıra takımlarından Mainz 05’i konuk ediyor. Bayern Münih ise zorlu Köln deplasmanında şampiyonluk için sahaya çıkıyor. Bayern Münih’in son hafta maçları 27 Mayıs Cumartesi günü saat 16:30’da Tivibu Spor ekranlarından canlı izlenebiliyor.

10 yıllık ambargo bitmeye çok yakın

Bir dönem finansal sorunlar yaşayarak iflasın eşiğine gelen ancak Jürgen Klopp önderliğinde 2010/11 ve 2011/12 sezonunda duble yaşayan Borussia Dortmund, kupa hasretine son vermek üzere. Sezon içerisinde birçok kez el değiştiren liderlik koltuğuna son hafta Dortmund oturdu ve mutlu sona çok yaklaştı. Mainz 05’i evinde ağırlayacak olan Dortmund taraftarının şampiyonluk şarkılarını söylemek için galibiyete ulaşması gerekiyor. Köln deplasmanına gidecek olan Bavyera ekibi Bayern Münih ise mart ayında gelen Alman teknik direktörü Thomas Tuchel’den mucize bekliyor. Köln’den üç puanı almayı hedefleyen Bayern Münih, maçı kazanması durumunda Dortmund’un puan kaybetmesini bekliyor. Bundesliga’daki hegemonyasını sürdürmek isteyen Bayern Münih’in Köln ile deplasmanda oynayacağı mücadele Tivibu Spor 2’den canlı izlenebiliyor. Borussia Dortmund’un 10 senelik ambargoyu bitirmek için sahaya çıkacağı sezonun son maçı ise Tivibu Spor 1’den yayınlanıyor. Her iki maçta da ilk düdük 27 Mayıs günü saat 16:30’da çalıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, takipçi satın al, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat