Zeytin üreticisine ürün bedellerinin yarısı yatırılıyor

Bursa Haberleri 25.01.2024 - 11:51, Güncelleme: 25.01.2024 - 14:05 3940+ kez okundu.
 

Zeytin üreticisine ürün bedellerinin yarısı yatırılıyor

Marmarabirlik, zeytin alım kampanyasında aldığı ürün bedellerinin kalan yarısının karşılığı olarak 26 Ocak tarihinde 650 milyon TL ödeme yapacak.
Kampanya kapsamındaki son dilim ise Nisan'da ortaklara ödenecek. BURSA (İGFA) - 2023/2024 ürün alım kampanyası 12 Ocak tarihinde sona eren ve alınan ürün bedellerinin yüzde 50’sini 15 günlük periyotlarda ortaklarına peşin olarak ödeyen Marmarabirlik, ürün bedellerinin geri kalan kısmın yarısını 26 Ocak Cuma günü ödeyecek. 650 milyon TL tutarındaki bu ödeme ile ürün bedellerinin yüzde 75’i yani 2 milyar 100 milyon TL ödenmiş olacak. Kalan son dilim ödeme ise Nisan ayı sonunda ortaklara ödenecek. Hatırlanacağı gibi maddi imkanlarının elvermesi durumunda ödemelerin öne çekileceği daha önce ortaklarımıza duyurulmuştu.  
Marmarabirlik, zeytin alım kampanyasında aldığı ürün bedellerinin kalan yarısının karşılığı olarak 26 Ocak tarihinde 650 milyon TL ödeme yapacak.

Kampanya kapsamındaki son dilim ise Nisan'da ortaklara ödenecek.

BURSA (İGFA) - 2023/2024 ürün alım kampanyası 12 Ocak tarihinde sona eren ve alınan ürün bedellerinin yüzde 50’sini 15 günlük periyotlarda ortaklarına peşin olarak ödeyen Marmarabirlik, ürün bedellerinin geri kalan kısmın yarısını 26 Ocak Cuma günü ödeyecek.

650 milyon TL tutarındaki bu ödeme ile ürün bedellerinin yüzde 75’i yani 2 milyar 100 milyon TL ödenmiş olacak.

Kalan son dilim ödeme ise Nisan ayı sonunda ortaklara ödenecek.

Hatırlanacağı gibi maddi imkanlarının elvermesi durumunda ödemelerin öne çekileceği daha önce ortaklarımıza duyurulmuştu.

 

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat