Yasemin Sakallıoğlu Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır? Kiminle Evlidir?

Magazin (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2022 - 21:58, Güncelleme: 02.01.2022 - 21:58 3142+ kez okundu.
 

Yasemin Sakallıoğlu Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır? Kiminle Evlidir?

Bu yazımızda sizlere sosyal medyada paylaştığı komik videolar ve O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında söylediği şarkıyla adından söz ettiren Yasemin Sakallıoğlu kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? gibi sıkça sorulan soruların cevaplarını vereceğiz. İşte ünlü kadın komedyen Yasemin Sakallıoğlu’nun hayatı hakkında tüm merak edilenler… Yasemin Sakallıoğlu Kimdir? Yasemin Sakallıoğlu, instagramda yasemoz88 kullanıcı adıyla kendine has tarzı ile komik videolar çeken fenomendir. İnstagramda büyük çıkış yapan oyuncu - komedyen Sakallıoğlu’nun 5.2 milyon takipçisi bulunuyor. Sakallıoğlu, lise eğitimini tamamladıktan sonra bir bankada iş hayatına adım attı. Sosyal medyada tanınırlığı arttıkça hayatında bazı şeylerin eksik olduğunu fark etti. Bu düşünce onu bankacılık sektöründen istifa etmesine yöneltti. Bu dönemde hayatında radikal kararlar alan Yasemin Sakallıoğlu daha sonra İstanbul Aydın Üniversitesi Konservatuvar Bölümünün “Drama ve Oyunculuk” lisans programından mezun oldu. 2015 yılında büyük bir çıkış yakalayan oyuncu Yasemoz, 2015 yılında dönemin en popüler dizileri arasında gösterilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizinin kadrosuna eklendi. Oyunculuk kariyerinde hızlı adımlarla ilerleyen Yasemin Sakallıoğlu ünlü komedyen Şahan Gökbakar ile ilk sinema filmi Zengo’yu çekti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin setinde tanıştığı eşi yönetmen Burak Yırtar ile 11 Mart 2021 yılında nikah masasına oturdu. Yasemin Sakallıoğlu Nereli? Yasemin Sakallıoğlu, 1988 yılında üç çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ünlü fenomene, videolardaki taklitleri ve şivesi nedeniyle “Karadenizli Yasemin” yakıştırması yapılmıştır. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında sahne alan Yasemin, söylediği Soğuk Odalar adlı şarkı ile de müzik konusunda oldukça iddialı olduğunu gösterdi. Sakallıoğlu, özellikle annesini taklit ettiği videoları ve sosyal durumları komedi şeklinde kurgulayarak İnstagramda ciddi bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Babası aslen Sakaryalı, annesi ise aslen Rizelidir. Komedyen, İstanbul Beykoz’da yaşamını sürdürmektedir. Kaç Yaşında? Yasemin Sakallıoğlu kaç yaşında sorusunun cevabı sevenleri tarafından çok merak edilmektedir. Ünlü komedyen 19 Mayıs 1988 tarihinde dünyaya gelmiştir. 6 yaşına kadar Rize’de büyüdüğünü söylemiştir. 33 yaşındadır. Boğa burcu olan Yasemin 1.63 boyunda ve 78 kilodur. Kiminle Evlidir? Yasemin Sakallıoğlu, 2015 yılında oyunculuk kariyerine ilk başladığı dizi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yönetmen kadrosunda yer alan Burak Yırtar ile 11 Mart 2021 de dünya evine girdi. Burak Yırtar, Elâzığ doğumlu yönetmendir. Lisans eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesinde tamamlamıştır.
Bu yazımızda sizlere sosyal medyada paylaştığı komik videolar ve O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında söylediği şarkıyla adından söz ettiren Yasemin Sakallıoğlu kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? gibi sıkça sorulan soruların cevaplarını vereceğiz. İşte ünlü kadın komedyen Yasemin Sakallıoğlu’nun hayatı hakkında tüm merak edilenler…

Yasemin Sakallıoğlu Kimdir?

Yasemin Sakallıoğlu, instagramda yasemoz88 kullanıcı adıyla kendine has tarzı ile komik videolar çeken fenomendir. İnstagramda büyük çıkış yapan oyuncu - komedyen Sakallıoğlu’nun 5.2 milyon takipçisi bulunuyor. Sakallıoğlu, lise eğitimini tamamladıktan sonra bir bankada iş hayatına adım attı. Sosyal medyada tanınırlığı arttıkça hayatında bazı şeylerin eksik olduğunu fark etti. Bu düşünce onu bankacılık sektöründen istifa etmesine yöneltti. Bu dönemde hayatında radikal kararlar alan Yasemin Sakallıoğlu daha sonra İstanbul Aydın Üniversitesi Konservatuvar Bölümünün “Drama ve Oyunculuk” lisans programından mezun oldu. 2015 yılında büyük bir çıkış yakalayan oyuncu Yasemoz, 2015 yılında dönemin en popüler dizileri arasında gösterilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizinin kadrosuna eklendi. Oyunculuk kariyerinde hızlı adımlarla ilerleyen Yasemin Sakallıoğlu ünlü komedyen Şahan Gökbakar ile ilk sinema filmi Zengo’yu çekti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin setinde tanıştığı eşi yönetmen Burak Yırtar ile 11 Mart 2021 yılında nikah masasına oturdu.

Yasemin Sakallıoğlu Nereli?

Yasemin Sakallıoğlu, 1988 yılında üç çocuklu bir ailenin en küçüğü olarak İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ünlü fenomene, videolardaki taklitleri ve şivesi nedeniyle “Karadenizli Yasemin” yakıştırması yapılmıştır. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında sahne alan Yasemin, söylediği Soğuk Odalar adlı şarkı ile de müzik konusunda oldukça iddialı olduğunu gösterdi. Sakallıoğlu, özellikle annesini taklit ettiği videoları ve sosyal durumları komedi şeklinde kurgulayarak İnstagramda ciddi bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Babası aslen Sakaryalı, annesi ise aslen Rizelidir. Komedyen, İstanbul Beykoz’da yaşamını sürdürmektedir.

Kaç Yaşında?

Yasemin Sakallıoğlu kaç yaşında sorusunun cevabı sevenleri tarafından çok merak edilmektedir. Ünlü komedyen 19 Mayıs 1988 tarihinde dünyaya gelmiştir. 6 yaşına kadar Rize’de büyüdüğünü söylemiştir. 33 yaşındadır. Boğa burcu olan Yasemin 1.63 boyunda ve 78 kilodur.

Kiminle Evlidir?

Yasemin Sakallıoğlu, 2015 yılında oyunculuk kariyerine ilk başladığı dizi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yönetmen kadrosunda yer alan Burak Yırtar ile 11 Mart 2021 de dünya evine girdi. Burak Yırtar, Elâzığ doğumlu yönetmendir. Lisans eğitimini Eskişehir Anadolu Üniversitesinde tamamlamıştır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat