Visa, Dünya Genelinde 67 Milyon KOBİ'ye Dijital Destek Sağladı

Haberler 23.02.2024 - 21:46, Güncelleme: 23.02.2024 - 21:46 15963+ kez okundu.
 

Visa, Dünya Genelinde 67 Milyon KOBİ'ye Dijital Destek Sağladı

Visa, küresel çapta 67 milyon KOBİ'ye dijital dönüşümde destek sağladı. Türkiye'de de KOBİ'lerin dijitalleşmesini farklı programlarla teşvik ediyor.
Visa, küresel çapta 50 milyon KOBİ'nin dijitalleşme yolculuğunu destekleme taahhüdünü aşarak, yaklaşık 67 milyon mikro ve küçük işletmeye ulaştığını duyurdu. KOBİ'lerin dünya ekonomisindeki önemi göz önüne alındığında, Visa'nın 50 milyon KOBİ'ye yönelik dijital dönüşüm hedefinin aşılması büyük bir adım olarak değerlendirilebilir. Bu taahhüt, işletmelerin giderek dijitalleşen ticaret ortamında değişen ödeme ve tahsilat ihtiyaçlarını karşılama konusunda önemli bir rol oynamıştır. Ayrıca, sağlanan eğitimlerle KOBİ'lerin finansal yetkinliklerini artırmalarına yardımcı olunmuştur. Türkiye'de de Visa, KOBİ'lerin dijitalleşmesi için çeşitli programlarla destek sağlamaktadır. Visa'nın Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve TÜRKONFED ile yürüttüğü İşimi Yönetebiliyorum programı, KOBİ'lere finansal disiplin ve dijitalleşme konularında eğitimler sunmaktadır. Ayrıca, e-ticarete geçişlerini desteklemek amacıyla dijitalleşme programları ve mikro işletmelere mentorluk hizmeti gibi faaliyetler yürütülmektedir. TOBB ve Visa'nın iş birliğiyle hayata geçirilen Akıllı KOBİ Platformu ise Türkiye'nin dijital dönüşümünde önemli bir role sahiptir. Bu platform, KOBİ'lere gerekli ürün ve hizmetlere erişim imkanı sunmanın yanı sıra geniş bir teknoloji ekosistemini bir araya getirmektedir. Visa'nın kadın kooperatiflerine yönelik olarak UNDP ve Habitat Derneği ile yürüttüğü Emekten Sepete Programı da dikkat çekicidir. Bu program, kadın kooperatiflerine e-ticaret platformları üzerinden ürünlerini pazarlama ve hatta ihracat yapma konusunda eğitimler sağlamaktadır. Visa Türkiye Genel Müdürü Samile Mümin, Türkiye'deki KOBİ'lerin güçlendirilmesini önemsediklerini belirterek, 40 yıldır ülke ekonomisinin dijitalleşmesine katkı sağladıklarını ve bu alandaki çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulamıştır. Dünya genelinde KOBİ'leri dijitalleştirme hedefi, Visa'nın KOBİ'lere sunduğu çeşitli ödeme ve tahsilat çözümleriyle desteklenmektedir. Bu çözümler arasında ticari kredi ve banka kartları, sadakat programları, ödeme yönetimini kolaylaştıran çözümler ve güvenlik hizmetleri gibi birçok ürün bulunmaktadır.
Visa, küresel çapta 67 milyon KOBİ'ye dijital dönüşümde destek sağladı. Türkiye'de de KOBİ'lerin dijitalleşmesini farklı programlarla teşvik ediyor.

Visa, küresel çapta 50 milyon KOBİ'nin dijitalleşme yolculuğunu destekleme taahhüdünü aşarak, yaklaşık 67 milyon mikro ve küçük işletmeye ulaştığını duyurdu.

KOBİ'lerin dünya ekonomisindeki önemi göz önüne alındığında, Visa'nın 50 milyon KOBİ'ye yönelik dijital dönüşüm hedefinin aşılması büyük bir adım olarak değerlendirilebilir. Bu taahhüt, işletmelerin giderek dijitalleşen ticaret ortamında değişen ödeme ve tahsilat ihtiyaçlarını karşılama konusunda önemli bir rol oynamıştır. Ayrıca, sağlanan eğitimlerle KOBİ'lerin finansal yetkinliklerini artırmalarına yardımcı olunmuştur.

Türkiye'de de Visa, KOBİ'lerin dijitalleşmesi için çeşitli programlarla destek sağlamaktadır. Visa'nın Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve TÜRKONFED ile yürüttüğü İşimi Yönetebiliyorum programı, KOBİ'lere finansal disiplin ve dijitalleşme konularında eğitimler sunmaktadır. Ayrıca, e-ticarete geçişlerini desteklemek amacıyla dijitalleşme programları ve mikro işletmelere mentorluk hizmeti gibi faaliyetler yürütülmektedir.

TOBB ve Visa'nın iş birliğiyle hayata geçirilen Akıllı KOBİ Platformu ise Türkiye'nin dijital dönüşümünde önemli bir role sahiptir. Bu platform, KOBİ'lere gerekli ürün ve hizmetlere erişim imkanı sunmanın yanı sıra geniş bir teknoloji ekosistemini bir araya getirmektedir.

Visa'nın kadın kooperatiflerine yönelik olarak UNDP ve Habitat Derneği ile yürüttüğü Emekten Sepete Programı da dikkat çekicidir. Bu program, kadın kooperatiflerine e-ticaret platformları üzerinden ürünlerini pazarlama ve hatta ihracat yapma konusunda eğitimler sağlamaktadır.

Visa Türkiye Genel Müdürü Samile Mümin, Türkiye'deki KOBİ'lerin güçlendirilmesini önemsediklerini belirterek, 40 yıldır ülke ekonomisinin dijitalleşmesine katkı sağladıklarını ve bu alandaki çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulamıştır.

Dünya genelinde KOBİ'leri dijitalleştirme hedefi, Visa'nın KOBİ'lere sunduğu çeşitli ödeme ve tahsilat çözümleriyle desteklenmektedir. Bu çözümler arasında ticari kredi ve banka kartları, sadakat programları, ödeme yönetimini kolaylaştıran çözümler ve güvenlik hizmetleri gibi birçok ürün bulunmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat