Uzunköprü’de yorgun düşen kuğu jandarma tarafından kurtarıldı

Edirne Haberleri 06.02.2024 - 15:55, Güncelleme: 06.02.2024 - 18:47 7161+ kez okundu.
 

Uzunköprü’de yorgun düşen kuğu jandarma tarafından kurtarıldı

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, Uzunköprü ilçesinde yorgun düşmüş ve uçamayacak halde olan bir kuğuyu kurtardı.
Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne'de HAYDİ (Hayvan Durum İzleme) mobil uygulaması üzerinden yapılan ihbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, Karapürçek köyünde ikamet eden bir vatandaşın bahçesinde kuğu olduğunu tespit etti. Uçamayan kuğu, ilk müdahalesi ve beslenmesi jandarma ekipleri tarafından yapıldı. Daha sonra kuğu, tedavisinin yapılması ve doğal yaşam alanına bırakılmak üzere Edirne Doğa ve Milli Parklar Koruma Müdürlüğü'ne teslim edildi. Edirne İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada: "Çevre, doğa ve hayvanların korunması için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. HAYDİ uygulaması üzerinden yapılan ihbarı değerlendirerek yorgun düşmüş kuğuyu kurtardık. Kuğunun tedavisinin ardından doğal yaşam alanına bırakılması için Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'ne teslim ettik." denildi. Edirne İl Jandarma Komutanlığı'nın bu örnek davranışı vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.
Edirne İl Jandarma Komutanlığı Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Timi, Uzunköprü ilçesinde yorgun düşmüş ve uçamayacak halde olan bir kuğuyu kurtardı.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne'de HAYDİ (Hayvan Durum İzleme) mobil uygulaması üzerinden yapılan ihbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, Karapürçek köyünde ikamet eden bir vatandaşın bahçesinde kuğu olduğunu tespit etti.

Uçamayan kuğu, ilk müdahalesi ve beslenmesi jandarma ekipleri tarafından yapıldı. Daha sonra kuğu, tedavisinin yapılması ve doğal yaşam alanına bırakılmak üzere Edirne Doğa ve Milli Parklar Koruma Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada: "Çevre, doğa ve hayvanların korunması için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. HAYDİ uygulaması üzerinden yapılan ihbarı değerlendirerek yorgun düşmüş kuğuyu kurtardık. Kuğunun tedavisinin ardından doğal yaşam alanına bırakılması için Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'ne teslim ettik." denildi.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı'nın bu örnek davranışı vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Edirne HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat