Üniversite personellerine yangın eğitimi verildi

Bilecik Haberleri 14.08.2021 - 14:00, Güncelleme: 05.10.2024 - 15:03 4084+ kez okundu.
 

Üniversite personellerine yangın eğitimi verildi

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi personelini bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla yüz yüze ve uzaktan eğitim yoluyla “Yangın Eğitimi” verdi.
Eğitime katılan personel için üniversite kampüsünde yangın tatbikatı düzenlendi. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Koordinatörlüğü ve AFAD iş birliği ile, üniversite personelini bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla uzaktan eğitim yoluyla yangın eğitimi verildi. Eğitime katılan personel için üniversite kampüsünde yangın tatbikatı düzenlendi. AFAD ekibi personellere yangın türleri, yangın tüpü çeşitleri ve yangın çeşitlerine göre uygun ve etkin söndürme bilgilerini içeren teorik eğitimler verdi. Teorik eğitimlerin ardından yerleşke bahçesinde hazırlanan bir yangın söndürme düzeneğinde yangın söndürme tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikatta, personellere söndürme uygulamaları yaptırıldı.
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi personelini bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla yüz yüze ve uzaktan eğitim yoluyla “Yangın Eğitimi” verdi.

Eğitime katılan personel için üniversite kampüsünde yangın tatbikatı düzenlendi.


Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Koordinatörlüğü ve AFAD iş birliği ile, üniversite personelini bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla uzaktan eğitim yoluyla yangın eğitimi verildi. Eğitime katılan personel için üniversite kampüsünde yangın tatbikatı düzenlendi.

AFAD ekibi personellere yangın türleri, yangın tüpü çeşitleri ve yangın çeşitlerine göre uygun ve etkin söndürme bilgilerini içeren teorik eğitimler verdi. Teorik eğitimlerin ardından yerleşke bahçesinde hazırlanan bir yangın söndürme düzeneğinde yangın söndürme tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikatta, personellere söndürme uygulamaları yaptırıldı.

Bilecik HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, izmir spotçu, karşıyaka haber, ilaçlama, kasko teklifi, malatya araç kiralama, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat, raf sistemleri, ahşap kompozit deck