Topak kaymasına istinat duvarlı önlem

Yalova Haberleri (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.12.2021 - 11:05, Güncelleme: 24.12.2021 - 11:05 51756+ kez okundu.
 

Topak kaymasına istinat duvarlı önlem

Yalova’da Seçim ve Seda Sokak’ta toprak kaymalarının önüne geçmek için istinat duvarı yapımına başlandı.Bayraktepe Mahallesi Seçim Sokak’ta toprak kaymasından dolayı bu bölgede bulunan yolların, alt yapıların ve evlerin zarar görmesinin önüne geçilmesi için istinat duvarı çalışması yapılıyor. Ayrıca Kazım Karabekir Mahallesi Seda Sokak’ta başlatılan diğer bir çalışmada ise bu bölgede yapılacak olan halı saha ve park alanının daha elverişli ve kullanışlı olabilmesi için ekipler tarafından istinat duvarı yapılıyor. Konuyla ilgili belediyeden yapılan yazılı açıklamada, “Yapmış olduğumuz istinat duvarı çalışmalarıyla bu her iki bölgede bulunan toprak kaymalarının önüne geçeceğiz. Seçim Sokak’ta toprak kaymasından dolayı bu bölgede bulunan yollar, alt yapılar ve evlerin zarar görmemesi için çalışıyoruz. Ayrıca Seda Sokak’ta ise halı saha ve oyun alanı yapımı öncesinde önlemimizi en baştan alarak burada da bir istinat duvarı çalışması başlattık” ifadelerine yer verildi.
Yalova’da Seçim ve Seda Sokak’ta toprak kaymalarının önüne geçmek için istinat duvarı yapımına başlandı.

Bayraktepe Mahallesi Seçim Sokak’ta toprak kaymasından dolayı bu bölgede bulunan yolların, alt yapıların ve evlerin zarar görmesinin önüne geçilmesi için istinat duvarı çalışması yapılıyor. Ayrıca Kazım Karabekir Mahallesi Seda Sokak’ta başlatılan diğer bir çalışmada ise bu bölgede yapılacak olan halı saha ve park alanının daha elverişli ve kullanışlı olabilmesi için ekipler tarafından istinat duvarı yapılıyor. Konuyla ilgili belediyeden yapılan yazılı açıklamada, “Yapmış olduğumuz istinat duvarı çalışmalarıyla bu her iki bölgede bulunan toprak kaymalarının önüne geçeceğiz. Seçim Sokak’ta toprak kaymasından dolayı bu bölgede bulunan yollar, alt yapılar ve evlerin zarar görmemesi için çalışıyoruz. Ayrıca Seda Sokak’ta ise halı saha ve oyun alanı yapımı öncesinde önlemimizi en baştan alarak burada da bir istinat duvarı çalışması başlattık” ifadelerine yer verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat