Teşekkürler Paola

Yalova Haberleri 31.05.2023 - 20:18, Güncelleme: 31.05.2023 - 22:01 30435+ kez okundu.
 

Teşekkürler Paola

Geride bıraktığımız sezonun başında kadromuza katılan ve kısa sürede ailemizin unutulmazları arasına adını yazdıran Paola Egonu’ya hoşça kal diyoruz.
Sarı-siyahlı forma ile performansı kadar karakteri ve çalışma ahlakıyla da takdir kazanan Paola, CEV Şampiyonlar Ligi ile Kupa Voley zaferlerimizde turnuvanın en değerli oyuncusu seçildi. Paola Egonu’ya, Ailemize kattığı tüm değerli anılar teşekkür ediyor ve kariyerinin bundan sonraki döneminde başarılar diliyoruz.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Geride bıraktığımız sezonun başında kadromuza katılan ve kısa sürede ailemizin unutulmazları arasına adını yazdıran Paola Egonu’ya hoşça kal diyoruz.

Sarı-siyahlı forma ile performansı kadar karakteri ve çalışma ahlakıyla da takdir kazanan Paola, CEV Şampiyonlar Ligi ile Kupa Voley zaferlerimizde turnuvanın en değerli oyuncusu seçildi.

Paola Egonu’ya, Ailemize kattığı tüm değerli anılar teşekkür ediyor ve kariyerinin bundan sonraki döneminde başarılar diliyoruz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat