Tekirdağ’da uyuşturucu operasyonu 3 gözaltı

Tekirdağ Haberleri 19.06.2021 - 13:55, Güncelleme: 29.01.2024 - 19:55 25694+ kez okundu.
 

Tekirdağ’da uyuşturucu operasyonu 3 gözaltı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi yakalandı.
Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Çorlu Grup Amirliği ekiplerince Hıdırağa Mahallesine uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Yapılan çalışmalar neticesinde, 2 farklı olayda kimlik bilgileri tespit edilen N.T., O.D. ve S.Ç. isimli şahısların üst araması yapıldı. N.H.’den 2 fişek sentetik kannabinoid, O.D.’den 15 fişek eroin ve 1 adet uyuşturucu madde kullanmaya yarayan enjektör, S.Ç.’den 5 fişek eroin, 2 adet uyuşturucu madde kullanmaya yarayan enjektör, ele geçirildi. N.T., O.D ve S.Ç. ise kullanmak amacıyla uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, bulundurmak, kabul etmek ve kullanmak suçundan yakalanarak soruşturma işlemlerine başlandı.
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi yakalandı.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Çorlu Grup Amirliği ekiplerince Hıdırağa Mahallesine uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Yapılan çalışmalar neticesinde, 2 farklı olayda kimlik bilgileri tespit edilen N.T., O.D. ve S.Ç. isimli şahısların üst araması yapıldı.

N.H.’den 2 fişek sentetik kannabinoid, O.D.’den 15 fişek eroin ve 1 adet uyuşturucu madde kullanmaya yarayan enjektör, S.Ç.’den 5 fişek eroin, 2 adet uyuşturucu madde kullanmaya yarayan enjektör, ele geçirildi. N.T., O.D ve S.Ç. ise kullanmak amacıyla uyuşturucu ve uyarıcı madde satın almak, bulundurmak, kabul etmek ve kullanmak suçundan yakalanarak soruşturma işlemlerine başlandı.

Tekirdağ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat