Tatil Beldesi Yanıyor

Gündem 17.10.2017 - 20:10, Güncelleme: 19.06.2023 - 21:55 13849+ kez okundu.
 

Tatil Beldesi Yanıyor

Muğla Alev Alev Tatil cenneti olarak bilinen ve tatilcilerin yaz mevsimlerinde ilk uğrak yerlerinden biri olan Muğla’da yangın paniği var.
Tatil Beldesi Yanıyor  Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Turgut Reis mahallesinde bulunan bir otlakta yangın çıktı. Otluk ve Makilerle dolu alanda çıkan yangında 50 Hektarlık Alan küle döndü. 4 Saat devam eden yangın kısa sürede büyüdü ve rüzgarın etkisiyle etkisini arttırdı. Yangına 50 orman işçisi ile beraber 10 tane arazöz, Muğla Büyük şehre ait belediye itfaiye yangın ekipleri ve Bodrum’un akut ekibi acil müdahalede bulundu. Tepelerin yamacına doğru büyüyen yangının orada bulunan evlere de 100 metreye kadar yaklaştığı görüldü. Bu sebeple bölgede yaşayan vatandaşların panik yaşadığı gözlemlendi. Tatil Beldesi Yanıyor Bölgede incelemeler sürüyor. Muğla Orman Bölge Müdürü olan Mehmet Çelik bölgede yaklaşık olarak 50 hektarlık bir arazinin yandığını belirtti ve sözlerine şöyle devam etti. “ Akşam üzeri başlayan yangına 10 tane arazöz ile müdahale edildi ve orman işçileri canla başla çalışıyor. Yangının bir kısmı kontrol altına alındı ve çalışmalar da devam ediyor” Haber Editörü : Sinem Uludağ
Muğla Alev Alev Tatil cenneti olarak bilinen ve tatilcilerin yaz mevsimlerinde ilk uğrak yerlerinden biri olan Muğla’da yangın paniği var.

Tatil Beldesi Yanıyor  Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Turgut Reis mahallesinde bulunan bir otlakta yangın çıktı. Otluk ve Makilerle dolu alanda çıkan yangında 50 Hektarlık Alan küle döndü. 4 Saat devam eden yangın kısa sürede büyüdü ve rüzgarın etkisiyle etkisini arttırdı. Yangına 50 orman işçisi ile beraber 10 tane arazöz, Muğla Büyük şehre ait belediye itfaiye yangın ekipleri ve Bodrum’un akut ekibi acil müdahalede bulundu. Tepelerin yamacına doğru büyüyen yangının orada bulunan evlere de 100 metreye kadar yaklaştığı görüldü. Bu sebeple bölgede yaşayan vatandaşların panik yaşadığı gözlemlendi.

Tatil Beldesi Yanıyor Bölgede incelemeler sürüyor.

Muğla Orman Bölge Müdürü olan Mehmet Çelik bölgede yaklaşık olarak 50 hektarlık bir arazinin yandığını belirtti ve sözlerine şöyle devam etti. “ Akşam üzeri başlayan yangına 10 tane arazöz ile müdahale edildi ve orman işçileri canla başla çalışıyor. Yangının bir kısmı kontrol altına alındı ve çalışmalar da devam ediyor”

Haber Editörü : Sinem Uludağ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat