Tarım, Hayvancılık, Gıda, Sanayi ve Otomotiv Fuarı açıldı

Kırklareli Haberleri (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.12.2021 - 21:20, Güncelleme: 10.12.2021 - 21:20 55128+ kez okundu.
 

Tarım, Hayvancılık, Gıda, Sanayi ve Otomotiv Fuarı açıldı

Kırklareli’nde ilki düzenlenen Tarım, Hayvancılık, Gıda, Sanayi ve Otomotiv Fuarı 120 firmanın katılımlarıyla açıldı. Kırklareli’nde ilk kez düzenlenen Tarım, Hayvancılık, Gıda, Sanayi ve Otomotiv Fuarı açıldı. 76 yöresel firmaların yer aldığı Tarım, Hayvancılık, Gıda, Sanayi ve Otomotiv Fuarı’nda toplamda 120 firma stant açtı. Tarım, Hayvancılık, Gıda, Sanayi ve Otomotiv Fuarı açıldı Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenen fuarda konuşan Vali Osman Bilgin, Avrupa’ya tarımın Göbekli Tepe ve Aşapınar Höyüğü’yle yayıldığını belirterek, “Özelikle yerleşik hayatın başladığı Göbekli Tepe’den, Anadolu’dan ve Balkanlar’daki yansıması olan, ilimizde bulunan Aşapınar Höyüğü’nden bugün tüm arkeologların kabulüyle de birlikte buradan tarım medeniyeti Avrupa’ya yayılmış ve Avrupa’da da yerleşik hayata geçilmiş ve bu şekilde tarım faaliyetleri sürdürülmüş. Akabinde toplumlar değişim içerisinde tarım toplumundan, sanayi toplumuna ve şimdi de bilgi toplumuna, yeniçağda da iletişim toplumuna geçiş söz konusu. İnsanların en önemli ihtiyacı olan gıda ihtiyacı hiçbir zaman bitmemekte. Yani insanoğlu olarak belki kravat takmayabiliriz, takım elbise giymeyebiliriz ama su içmeden, yemek yemeden hiçbir insan yaşamını sürdüremez. Dolayısıyla bizler, toplumlar ne kadar gelişse de, değişse de mutlaka ve mutlaka tarımsal faaliyetleri yürütmek zorundayız, hayvancılık faaliyetlerini yürütmek zorundayız” dedi. Konuşmaların ardından Tarım, Hayvancılık, Gıda, Sanayi ve Otomotiv Fuarı açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra Vali Bilgin ve beraberindekiler stantları gezerek yetkililerden bilgi aldı. En güzel Kırklareli Haberleri burada.
Kırklareli’nde ilki düzenlenen Tarım, Hayvancılık, Gıda, Sanayi ve Otomotiv Fuarı 120 firmanın katılımlarıyla açıldı. Kırklareli’nde ilk kez düzenlenen Tarım, Hayvancılık, Gıda, Sanayi ve Otomotiv Fuarı açıldı. 76 yöresel firmaların yer aldığı Tarım, Hayvancılık, Gıda, Sanayi ve Otomotiv Fuarı’nda toplamda 120 firma stant açtı.

Tarım, Hayvancılık, Gıda, Sanayi ve Otomotiv Fuarı açıldı

Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenen fuarda konuşan Vali Osman Bilgin, Avrupa’ya tarımın Göbekli Tepe ve Aşapınar Höyüğü’yle yayıldığını belirterek, “Özelikle yerleşik hayatın başladığı Göbekli Tepe’den, Anadolu’dan ve Balkanlar’daki yansıması olan, ilimizde bulunan Aşapınar Höyüğü’nden bugün tüm arkeologların kabulüyle de birlikte buradan tarım medeniyeti Avrupa’ya yayılmış ve Avrupa’da da yerleşik hayata geçilmiş ve bu şekilde tarım faaliyetleri sürdürülmüş. Akabinde toplumlar değişim içerisinde tarım toplumundan, sanayi toplumuna ve şimdi de bilgi toplumuna, yeniçağda da iletişim toplumuna geçiş söz konusu. İnsanların en önemli ihtiyacı olan gıda ihtiyacı hiçbir zaman bitmemekte. Yani insanoğlu olarak belki kravat takmayabiliriz, takım elbise giymeyebiliriz ama su içmeden, yemek yemeden hiçbir insan yaşamını sürdüremez. Dolayısıyla bizler, toplumlar ne kadar gelişse de, değişse de mutlaka ve mutlaka tarımsal faaliyetleri yürütmek zorundayız, hayvancılık faaliyetlerini yürütmek zorundayız” dedi. Konuşmaların ardından Tarım, Hayvancılık, Gıda, Sanayi ve Otomotiv Fuarı açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra Vali Bilgin ve beraberindekiler stantları gezerek yetkililerden bilgi aldı. En güzel Kırklareli Haberleri burada.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat