SUBÜ’ye kurumsal kan bağışçısı madalyası

Sakarya Haberleri 04.01.2022 - 15:40, Güncelleme: 27.02.2024 - 21:33 16749+ kez okundu.
 

SUBÜ’ye kurumsal kan bağışçısı madalyası

Türk Kızılay Derneği, pandemi sürecinde kan stoklarının azaldığı süreçte başlattığı ‘Kan Dostum SUBÜ’ kampanyası dolayısıyla SUBÜ’yü, Kurumsal Kan Bağışçısı Bronz Madalyası’na layık gördü.
SUBÜ’ye kurumsal kan bağışçısı madalyası. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’ın öncülüğünde başlatılan, akademik ve idari personeller ile öğrencilerin kan vermeye teşvik edildiği ‘Kan Dostum SUBÜ’ kampanyası sebebiyle Türk Kızılay Derneği tarafından Kurumsal Kan Bağışçısı Bronz Madalyası’na layık görüldü. Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık tarafından gönderilen madalya ve plaket, Sakarya Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Emre Kaya tarafından SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’a takdim edildi. Üniversite olarak faydalı işlerde yer almak ve faydalı işlerde bulunan öğrenciler yetiştirmek için gayret gösterdiklerini kaydeden SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, “Kan Dostum SUBÜ kampanyamız da bunun bir örneğiydi. Pandemi nedeniyle dünyanın zor bir süreçten geçtiği dönemde kan stoklarındaki azalmaya katkı sağlamak ve canların kurtulmasına vesile olmak istedik. Bu amaçla kampanyamızı başlattık. Akademik ve idari personellerimiz ile ülkemizin birçok noktasındaki öğrencilerimiz de katkı sağladılar. Türk Kızılay’ın ince bir davranışları bizleri bronz madalyaya layık görmesi üniversitemizi onurlandırdı. Çok ciddi bir işi, büyük bir özveri ve intizam içerisinde başarıyla sürdürüyorlar. Kendilerine kolaylıklar diliyor, kan bağışında bulunan ailemizin fertlerine teşekkür ediyor ve herkesi kan bağışına davet ediyorum” dedi
Türk Kızılay Derneği, pandemi sürecinde kan stoklarının azaldığı süreçte başlattığı ‘Kan Dostum SUBÜ’ kampanyası dolayısıyla SUBÜ’yü, Kurumsal Kan Bağışçısı Bronz Madalyası’na layık gördü.

SUBÜ’ye kurumsal kan bağışçısı madalyası. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’ın öncülüğünde başlatılan, akademik ve idari personeller ile öğrencilerin kan vermeye teşvik edildiği ‘Kan Dostum SUBÜ’ kampanyası sebebiyle Türk Kızılay Derneği tarafından Kurumsal Kan Bağışçısı Bronz Madalyası’na layık görüldü.

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık tarafından gönderilen madalya ve plaket, Sakarya Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Emre Kaya tarafından SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’a takdim edildi. Üniversite olarak faydalı işlerde yer almak ve faydalı işlerde bulunan öğrenciler yetiştirmek için gayret gösterdiklerini kaydeden SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, “Kan Dostum SUBÜ kampanyamız da bunun bir örneğiydi.

Pandemi nedeniyle dünyanın zor bir süreçten geçtiği dönemde kan stoklarındaki azalmaya katkı sağlamak ve canların kurtulmasına vesile olmak istedik. Bu amaçla kampanyamızı başlattık. Akademik ve idari personellerimiz ile ülkemizin birçok noktasındaki öğrencilerimiz de katkı sağladılar.

Türk Kızılay’ın ince bir davranışları bizleri bronz madalyaya layık görmesi üniversitemizi onurlandırdı. Çok ciddi bir işi, büyük bir özveri ve intizam içerisinde başarıyla sürdürüyorlar. Kendilerine kolaylıklar diliyor, kan bağışında bulunan ailemizin fertlerine teşekkür ediyor ve herkesi kan bağışına davet ediyorum” dedi

Sakarya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat