Sınırları Aşan E-Ticaret: Shippn

Ekonomi 04.03.2024 - 21:28, Güncelleme: 04.03.2024 - 21:28 15644+ kez okundu.
 

Sınırları Aşan E-Ticaret: Shippn

Dünya genelinde alışverişi kolaylaştıran Shippn, sınırları kaldırarak 35+ ülkeden hizmet sunuyor. Sınırsız alışveriş deneyimi için hemen keşfedin!
Shippn, dünya genelinde sınırları ortadan kaldırarak alışveriş yapma imkanı sunan bir e-ticaret platformu olarak dikkat çekiyor. Yapmış olduğu köprü yatırım turunda 8 milyon dolarlık bir değerleme üzerinden yatırım aldı. 200'den fazla ülkeden müşterilere hizmet sunan Shippn, 35 farklı ülkeden alışveriş yapma imkanı sağlayarak sınırları ortadan kaldırıyor. KT Portföy liderliğinde gerçekleşen seri A öncesi köprü yatırım turunda 547 bin dolar yatırım aldı. APY Ventures, Mindvest GSYF ve Lima Next Ventures gibi önemli yatırımcılar da bu turda takip yatırımı yaptı. Shippn, başlangıç ​​aşamasından bu yana cirosunu üç katına çıkardı. Kullanıcılarına 35 farklı ülkeden alışveriş yapma imkanı sunan Shippn, sınırları aşan bir alanda faaliyet gösteriyor. Platform, dünya genelinde yerel adresler kullanarak alışveriş yapma imkanı sunuyor ve bu adreslerin kullanımıyla siparişlerin 1-5 iş günü içinde kapılara ulaştırılmasını sağlıyor. Shippn CEO'su Duhan İçöz, şirketin %1500'ün üzerinde bir büyüme elde ettiğini ve dünya genelindeki kullanıcılarını artırdığını belirtiyor. İçöz, Shippn'in dünyadaki önde gelen şirketlerden biri olduğunu vurgulayarak, topluluk pazar yeri modeli ile lojistik alanında dijitalleşme sürecine liderlik ettiğini söylüyor. Shippn, Airbnb benzeri bir iş modeli kullanarak 'Shippn Host'ları aracılığıyla 35'ten fazla ülkede hizmet veriyor ve operasyonel maliyetleri minimum seviyede tutuyor. Bu yaklaşım, platforma rakiplerinden büyük bir rekabet avantajı sağlıyor. Shippn, sınır ötesi e-ticarette sınırları ortadan kaldırarak global bir alışveriş deneyimi sunuyor. Yatırım turundan aldığı destekle büyüme hedeflerine odaklanan şirket, önümüzdeki dönemde daha da genişleyerek pazar payını artırmayı hedefliyor.
Dünya genelinde alışverişi kolaylaştıran Shippn, sınırları kaldırarak 35+ ülkeden hizmet sunuyor. Sınırsız alışveriş deneyimi için hemen keşfedin!

Shippn, dünya genelinde sınırları ortadan kaldırarak alışveriş yapma imkanı sunan bir e-ticaret platformu olarak dikkat çekiyor. Yapmış olduğu köprü yatırım turunda 8 milyon dolarlık bir değerleme üzerinden yatırım aldı.

200'den fazla ülkeden müşterilere hizmet sunan Shippn, 35 farklı ülkeden alışveriş yapma imkanı sağlayarak sınırları ortadan kaldırıyor. KT Portföy liderliğinde gerçekleşen seri A öncesi köprü yatırım turunda 547 bin dolar yatırım aldı. APY Ventures, Mindvest GSYF ve Lima Next Ventures gibi önemli yatırımcılar da bu turda takip yatırımı yaptı.

Shippn, başlangıç ​​aşamasından bu yana cirosunu üç katına çıkardı. Kullanıcılarına 35 farklı ülkeden alışveriş yapma imkanı sunan Shippn, sınırları aşan bir alanda faaliyet gösteriyor. Platform, dünya genelinde yerel adresler kullanarak alışveriş yapma imkanı sunuyor ve bu adreslerin kullanımıyla siparişlerin 1-5 iş günü içinde kapılara ulaştırılmasını sağlıyor.

Shippn CEO'su Duhan İçöz, şirketin %1500'ün üzerinde bir büyüme elde ettiğini ve dünya genelindeki kullanıcılarını artırdığını belirtiyor. İçöz, Shippn'in dünyadaki önde gelen şirketlerden biri olduğunu vurgulayarak, topluluk pazar yeri modeli ile lojistik alanında dijitalleşme sürecine liderlik ettiğini söylüyor.

Shippn, Airbnb benzeri bir iş modeli kullanarak 'Shippn Host'ları aracılığıyla 35'ten fazla ülkede hizmet veriyor ve operasyonel maliyetleri minimum seviyede tutuyor. Bu yaklaşım, platforma rakiplerinden büyük bir rekabet avantajı sağlıyor.

Shippn, sınır ötesi e-ticarette sınırları ortadan kaldırarak global bir alışveriş deneyimi sunuyor. Yatırım turundan aldığı destekle büyüme hedeflerine odaklanan şirket, önümüzdeki dönemde daha da genişleyerek pazar payını artırmayı hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat