Sanlıurfada iki Ayrı Düğünde Zehirlenme Vakası

Gündem 17.10.2017 - 19:18, Güncelleme: 19.06.2023 - 21:55 21648+ kez okundu.
 

Sanlıurfada iki Ayrı Düğünde Zehirlenme Vakası

Şanlıurfa’da zehirlenme vakaları arttı. Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde iki ayrı düğünden korkutucu haberler aynı anda geldi.
Sanlıurfada iki Ayrı Düğünde Zehirlenme Vakası  Yedikleri yemeklerden zehirlendikleri şüphesi ile bir çok insan hastanelere başvurdu. Hastanelerde tedavi altına alınanlardan 200 kişinin zehlrilendiği belirtilirken 600 civarında kişinin aynı yemekten yediği kaydedildi. Birecik’te kaymakam Kardir Perçi basına yaptığı açıklamalarda Mezra halkının düzenlenen düğünlere iştirak ettiğini ve buralarda dağıtılan yemeklerden yediğini ve halkın bir kısmının bu yemeklerden zehirlendiğini belirtti. Kusma ve karın ağrıları şikayetleri ile Birecik’te ve Gaziantep’te hastanelere başvuran halk panik içinde. İki düğüne de toplamda 600 civarında kişinin iştirak ettiğini belirten Kaymakam  sözlerini şöyle sürdürdü. Sanlıurfada iki Ayrı Düğünde Zehirlenme Vakası “Hastanelerimize şu sıralara kadar yapılan resmi müracatlar 84 kişiyi aşmış durumda. Ancak aldığımız diğer bilgilere göre ise gün içerisinde de 30 kişi aynı şikayetlerle hastanemize başvurmuş. Önce hastane personeli basit vakalar olarak görse de sayı artınca durumun ciddiyeti anlaşılmış oldu. Bu durumda adli vaka olarak değerlendirilen olay hakkında soruşturma başlatıldı. Gaziantep’ten de gelen bilgiler doğrultusunda sayının arttığını görüyoruz. Haber Editörü : Sinem Uludağ
Şanlıurfa’da zehirlenme vakaları arttı. Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde iki ayrı düğünden korkutucu haberler aynı anda geldi.

Sanlıurfada iki Ayrı Düğünde Zehirlenme Vakası  Yedikleri yemeklerden zehirlendikleri şüphesi ile bir çok insan hastanelere başvurdu. Hastanelerde tedavi altına alınanlardan 200 kişinin zehlrilendiği belirtilirken 600 civarında kişinin aynı yemekten yediği kaydedildi. Birecik’te kaymakam Kardir Perçi basına yaptığı açıklamalarda Mezra halkının düzenlenen düğünlere iştirak ettiğini ve buralarda dağıtılan yemeklerden yediğini ve halkın bir kısmının bu yemeklerden zehirlendiğini belirtti. Kusma ve karın ağrıları şikayetleri ile Birecik’te ve Gaziantep’te hastanelere başvuran halk panik içinde. İki düğüne de toplamda 600 civarında kişinin iştirak ettiğini belirten Kaymakam  sözlerini şöyle sürdürdü.

Sanlıurfada iki Ayrı Düğünde Zehirlenme Vakası “Hastanelerimize şu sıralara kadar yapılan resmi müracatlar 84 kişiyi aşmış durumda.

Ancak aldığımız diğer bilgilere göre ise gün içerisinde de 30 kişi aynı şikayetlerle hastanemize başvurmuş. Önce hastane personeli basit vakalar olarak görse de sayı artınca durumun ciddiyeti anlaşılmış oldu. Bu durumda adli vaka olarak değerlendirilen olay hakkında soruşturma başlatıldı. Gaziantep’ten de gelen bilgiler doğrultusunda sayının arttığını görüyoruz.

Haber Editörü : Sinem Uludağ

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat