Samsunda Takı Kavgası

Gündem 22.10.2017 - 19:04, Güncelleme: 20.06.2023 - 20:34 23730+ kez okundu.
 

Samsunda Takı Kavgası

Düğün sırasında yaşanan ve iki tarafı da tedirgin eden kavgada yaralılar var.
Samsunda Takı Kavgası  Kavgada gelinin de yaralandığı bildirildi. Samsun’da bulunan İlkadım ilçesinde yapılan düğün organizasyonu sırasında kız ve erkek tarafı arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma kavgaya dönüşünce olay büyüdü. Takı sebebi ile kavga çıktığı düşünülen olayda aralarında gelinin de olduğu 12 şahıs darp edilerek yaralandı. Takı bizde kalmalı ile başlayan tartışmada iddiaya bakılırsa damat B.A ve damadın yakınları, düğünden önce gelin D.B’yi düğün salonuna getirdi. Karasamsun Çamlık sokaktan alınarak düğün salonuna getirilen çift düğün salonunda yerlerini aldılar. Samsunda Takı Kavgası Biraz zaman geçtikten sonra takı töreni başladı ve olan oldu. Takı merasiminin arkasından kız tarafı takılar bizde kalsın diyince olay çıktı. Tartışma büyüyünce kavgaya dönüşen olayda gelin ve hem erkek hem de kız tarafından 11 kişi yaralandı. Kavga için olay yerine polis asayiş ekipleri ve çevik kuvvet sevkedildi. Çevik kuvvet tarafından sonlandırılan olay karakola taşındı. 112 acil servis ekibi olay yerine gelerek yaralananları Samsum Eğitim ve Araştırma hastanesine taşıdı. Gazi Devlet Hastanesi’ne sevkedilen hastalar da var. Olayla ilgili çok sayıda gözaltı yapıldı. Haber Editörü : Sinem Uludağ
Düğün sırasında yaşanan ve iki tarafı da tedirgin eden kavgada yaralılar var.

Samsunda Takı Kavgası  Kavgada gelinin de yaralandığı bildirildi. Samsun’da bulunan İlkadım ilçesinde yapılan düğün organizasyonu sırasında kız ve erkek tarafı arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma kavgaya dönüşünce olay büyüdü. Takı sebebi ile kavga çıktığı düşünülen olayda aralarında gelinin de olduğu 12 şahıs darp edilerek yaralandı. Takı bizde kalmalı ile başlayan tartışmada iddiaya bakılırsa damat B.A ve damadın yakınları, düğünden önce gelin D.B’yi düğün salonuna getirdi. Karasamsun Çamlık sokaktan alınarak düğün salonuna getirilen çift düğün salonunda yerlerini aldılar.

Samsunda Takı Kavgası Biraz zaman geçtikten sonra takı töreni başladı ve olan oldu.

Takı merasiminin arkasından kız tarafı takılar bizde kalsın diyince olay çıktı. Tartışma büyüyünce kavgaya dönüşen olayda gelin ve hem erkek hem de kız tarafından 11 kişi yaralandı. Kavga için olay yerine polis asayiş ekipleri ve çevik kuvvet sevkedildi. Çevik kuvvet tarafından sonlandırılan olay karakola taşındı. 112 acil servis ekibi olay yerine gelerek yaralananları Samsum Eğitim ve Araştırma hastanesine taşıdı. Gazi Devlet Hastanesi’ne sevkedilen hastalar da var. Olayla ilgili çok sayıda gözaltı yapıldı.

Haber Editörü : Sinem Uludağ

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat