Ruum Store, Cumhuriyetimiz'in 100. Yılını Yapay Zeka Teknolojisiyle Hazırladığı Özel Filmle Kutluyor

Gündem 24.10.2023 - 20:38, Güncelleme: 24.10.2023 - 20:38 18352+ kez okundu.
 

Ruum Store, Cumhuriyetimiz'in 100. Yılını Yapay Zeka Teknolojisiyle Hazırladığı Özel Filmle Kutluyor

Online mobilya ve ev yaşam mağazası Ruum Store, Cumhuriyetimiz’in 100. yılını fark yaratan bir reklam filmiyle kutluyor.
GPT Journey iş birliğiyle yapay zekâ teknolojisi tarafından hazırlanan videoda, Mustafa Kemal Atatürk’ün göründüğü etkileyici sahneler izleyenlerle buluşuyor.  Doğtaş, Kelebek ve Lova Yatak gibi markaların da içinde bulunduğu Doğanlar Mobilya Grubu bünyesinde online satış serüvenine devam eden Ruum Store, Cumhuriyetimiz’in 100. yılına değer katma amacıyla özel bir reklam filmi yayınladı. Cumhuriyet’in anlamını ve önemini hissettiren etkileyici görüntülerin yer aldığı film, yapay zekâ teknolojisiyle hazırlandı.  Yenilikçi ve teknolojik bir marka olan Ruum Store’un, kreatif yapay zekâ ajansı GPT Journey iş birliğiyle hazırladığı film, Mustafa Kemal Atatürk’ün göründüğü sahnelerle dikkat çekiyor. Tüm Türkiye’yi gururlandıran ve Cumhuriyetimiz’in 100. yılına yakışan başarı hikâyeleri, yapay zekâ tarafından farklı bir bakış açısıyla anlatılıyor.  Teknolojiyle mobilyayı bir araya getiren Ruum Store, yenilikçi reklam filmiyle Cumhuriyet değerlerini ve mirasını gelecek nesillere aktarmayı bir borç biliyor.  100 yıldır tüm başarılarımızın kaynağı Cumhuriyetimiz için tüm görüntüleri yapay zeka teknolojisi ile tasarlanan ve tamamen gerçek duygularla hazırlanan reklam filmini bu adresten izleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=ohqWAPFrqUg   Reklam Filmi Künyesi: Reklamveren: Ruum Store Reklam Ajansı: GPT Journey Yapım: GPT Journey Yapımcı: GPT Journey Post prodüksiyon: GPT Journey
Online mobilya ve ev yaşam mağazası Ruum Store, Cumhuriyetimiz’in 100. yılını fark yaratan bir reklam filmiyle kutluyor.

GPT Journey iş birliğiyle yapay zekâ teknolojisi tarafından hazırlanan videoda, Mustafa Kemal Atatürk’ün göründüğü etkileyici sahneler izleyenlerle buluşuyor. 

Doğtaş, Kelebek ve Lova Yatak gibi markaların da içinde bulunduğu Doğanlar Mobilya Grubu bünyesinde online satış serüvenine devam eden Ruum Store, Cumhuriyetimiz’in 100. yılına değer katma amacıyla özel bir reklam filmi yayınladı. Cumhuriyet’in anlamını ve önemini hissettiren etkileyici görüntülerin yer aldığı film, yapay zekâ teknolojisiyle hazırlandı. 

Yenilikçi ve teknolojik bir marka olan Ruum Store’un, kreatif yapay zekâ ajansı GPT Journey iş birliğiyle hazırladığı film, Mustafa Kemal Atatürk’ün göründüğü sahnelerle dikkat çekiyor. Tüm Türkiye’yi gururlandıran ve Cumhuriyetimiz’in 100. yılına yakışan başarı hikâyeleri, yapay zekâ tarafından farklı bir bakış açısıyla anlatılıyor. 

Teknolojiyle mobilyayı bir araya getiren Ruum Store, yenilikçi reklam filmiyle Cumhuriyet değerlerini ve mirasını gelecek nesillere aktarmayı bir borç biliyor. 

100 yıldır tüm başarılarımızın kaynağı Cumhuriyetimiz için tüm görüntüleri yapay zeka teknolojisi ile tasarlanan ve tamamen gerçek duygularla hazırlanan reklam filmini bu adresten izleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=ohqWAPFrqUg 


 Reklam Filmi Künyesi:

Reklamveren: Ruum Store

Reklam Ajansı: GPT Journey

Yapım: GPT Journey

Yapımcı: GPT Journey

Post prodüksiyon: GPT Journey

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat