PUBG Nations Cup 2023 Başlıyor!

Teknoloji 14.09.2023 - 13:10, Güncelleme: 14.09.2023 - 17:23 13826+ kez okundu.
 

PUBG Nations Cup 2023 Başlıyor!

KRAFTON, 16 ülkenin 15-17 Eylül tarihleri arasında Güney Kore'nin Seul kentinde yer alan Sangam afreeca Colosseum'da yarışacağı PUBG Nations Cup (PNC) 2023 için geri sayımın başladığını duyurdu.
Maçlar her gün saat 12:00’de başlayacak ve PUBG Esports platformlarından canlı olarak yayınlanacak.   Günde 6 maç olmak üzere toplam 18 maç oynanacak olan bu turnuva, aralarında ilk kez bir global PUBG Esports etkinliğinde yer alacak Vikendi ile Erangel, Miramar ve Taego haritalarında gerçekleşecek. PNC 2023'te, 16 takımın sıralamalarını belirlemek için hem kill puanları hem de sıralama puanları birleştiriliyor. Karşılaşmaların sonunda en fazla puanı toplayan takım, PNC 2023 Şampiyonu olarak ilan edilecek. Seyircilerin takımlara oy verdiği, Espor Puanları (EP) kazanabildiği ve özel PNC 2023 ürünleri kazanma şansı elde ettiği Pick'em Challenge geri dönüyor. Espor Puanları, 28 Eylül saat 05:00’e kadar PNC 2023 ürünlerini satın alarak veya oyun içi görevleri tamamlayarak kazanılabilir. Satışların yüzde 25'i PNC 2023 ödül havuzuna katkıda bulunacak.   PNC 2023 ile ilgili daha fazla ayrıntı ve PUBG Esports ile ilgili güncel bilgiler için pubgesports.com/tr/ adresindeki resmî web sitesini ziyaret edebilir ya da YouTube, Twitter, Instagram, Twitch ve TikTok üzerinden takip edebilirsiniz.   Katılan Takımlar: İngiltere (2022 Şampiyonu) - Vard, Fexx, HoneyBadger, TeaBone  Türkiye- Scof1eld, CodeMarco, TheMad, LAHZA  Almanya- Braexco, Itzz_ChrizZ, Myca, Tizzer  Danimarka- Beami, Gustav, clib, Keano  ABD- Snakers, Kickstart, Shrimzy, hwinn  Kanada- Adanm f1nna, Shinboi, Keenan  Brezilya- sparkingg, lfp1, v1n1, Haven  Arjantin- Dr4FTk1NG, emikxz, RiboxD, AleeRv  Avustralya- TGLTN, Kang, Fludd, luke12  Vietnam- Himass, HaiSaki, Clories, DuCkHjeUz  Tayland- Nourinz, Thanad0l, PuuChiwz, RossitedJR Hindistan- Salman, Toretto, Trnsluc3nt, Unforgiven  Çin Taipei- Leo, Savior, ZhenNan, rkSgnaP  Japonya- Imhac, Kein, Pureboy, Runax  Çin- Shou, Aixleft, CRAZY112, LongSkr  Güney Kore- Inonix, Loki, seoul, Heaven Krafton Hakkında Merkezi Güney Kore'de bulunan KRAFTON, Inc., kendisini eğlenceli ve özgün deneyimler sunarak merak uyandıran oyunları keşfetmeye ve yayınlamaya adamıştır. 2007 yılında kurulan KRAFTON, PUBG STUDIOS, Striking Distance Studios, Unknown Worlds, VECTOR NORTH, Neon Giant, KRAFTON Montréal Studio, Bluehole Studio, RisingWings, 5minlab, Dreamotion ve ReLU Games gibi dünyaca ünlü geliştiricilere ev sahipliği yapmaktadır. Her stüdyo, sürekli yeni zorlukların üstesinden gelmeye ve yenilikçi teknolojilerden yararlanmaya çalışır. Hedefleri, KRAFTON'un platformlarını ve hizmetlerini genişleterek daha fazla oyunsevere ulaşmaktır. KRAFTON, PUBG: BATTLEGROUNDS, The Callisto Protocol, NEW STATE MOBILE, Moonbreaker, Defense Derby ve TERA başta olmak üzere önde gelen eğlence mülklerinden sorumludur. Dokuz ülkeye yayılmış 3.000 kişilik bir ekiple KRAFTON, birinci sınıf yeteneklerden oluşan ve iş alanlarını oyunların ötesinde multimedya eğlencesine ve derin öğrenmeye doğru genişletmeyi hedefleyen teknoloji odaklı bir şirkettir. Daha fazla bilgi için krafton.com adresini ziyaret edebilirsiniz.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
KRAFTON, 16 ülkenin 15-17 Eylül tarihleri arasında Güney Kore'nin Seul kentinde yer alan Sangam afreeca Colosseum'da yarışacağı PUBG Nations Cup (PNC) 2023 için geri sayımın başladığını duyurdu.

Maçlar her gün saat 12:00’de başlayacak ve PUBG Esports platformlarından canlı olarak yayınlanacak.

 

Günde 6 maç olmak üzere toplam 18 maç oynanacak olan bu turnuva, aralarında ilk kez bir global PUBG Esports etkinliğinde yer alacak Vikendi ile Erangel, Miramar ve Taego haritalarında gerçekleşecek. PNC 2023'te, 16 takımın sıralamalarını belirlemek için hem kill puanları hem de sıralama puanları birleştiriliyor. Karşılaşmaların sonunda en fazla puanı toplayan takım, PNC 2023 Şampiyonu olarak ilan edilecek.

Seyircilerin takımlara oy verdiği, Espor Puanları (EP) kazanabildiği ve özel PNC 2023 ürünleri kazanma şansı elde ettiği Pick'em Challenge geri dönüyor. Espor Puanları, 28 Eylül saat 05:00’e kadar PNC 2023 ürünlerini satın alarak veya oyun içi görevleri tamamlayarak kazanılabilir. Satışların yüzde 25'i PNC 2023 ödül havuzuna katkıda bulunacak.

 

PNC 2023 ile ilgili daha fazla ayrıntı ve  PUBG Esports ile ilgili güncel bilgiler için pubgesports.com/tr/ adresindeki resmî web sitesini ziyaret edebilir ya da YouTube, Twitter, Instagram, Twitch ve TikTok üzerinden takip edebilirsiniz.

 

Katılan Takımlar:

İngiltere (2022 Şampiyonu) - Vard, Fexx, HoneyBadger, TeaBone  Türkiye- Scof1eld, CodeMarco, TheMad, LAHZA  Almanya- Braexco, Itzz_ChrizZ, Myca, Tizzer  Danimarka- Beami, Gustav, clib, Keano  ABD- Snakers, Kickstart, Shrimzy, hwinn  Kanada- Adanm f1nna, Shinboi, Keenan  Brezilya- sparkingg, lfp1, v1n1, Haven  Arjantin- Dr4FTk1NG, emikxz, RiboxD, AleeRv  Avustralya- TGLTN, Kang, Fludd, luke12  Vietnam- Himass, HaiSaki, Clories, DuCkHjeUz  Tayland- Nourinz, Thanad0l, PuuChiwz, RossitedJR Hindistan- Salman, Toretto, Trnsluc3nt, Unforgiven  Çin Taipei- Leo, Savior, ZhenNan, rkSgnaP  Japonya- Imhac, Kein, Pureboy, Runax  Çin- Shou, Aixleft, CRAZY112, LongSkr  Güney Kore- Inonix, Loki, seoul, Heaven

Krafton Hakkında

Merkezi Güney Kore'de bulunan KRAFTON, Inc., kendisini eğlenceli ve özgün deneyimler sunarak merak uyandıran oyunları keşfetmeye ve yayınlamaya adamıştır. 2007 yılında kurulan KRAFTON, PUBG STUDIOS, Striking Distance Studios, Unknown Worlds, VECTOR NORTH, Neon Giant, KRAFTON Montréal Studio, Bluehole Studio, RisingWings, 5minlab, Dreamotion ve ReLU Games gibi dünyaca ünlü geliştiricilere ev sahipliği yapmaktadır. Her stüdyo, sürekli yeni zorlukların üstesinden gelmeye ve yenilikçi teknolojilerden yararlanmaya çalışır. Hedefleri, KRAFTON'un platformlarını ve hizmetlerini genişleterek daha fazla oyunsevere ulaşmaktır.

KRAFTON, PUBG: BATTLEGROUNDS, The Callisto Protocol, NEW STATE MOBILE, Moonbreaker, Defense Derby ve TERA başta olmak üzere önde gelen eğlence mülklerinden sorumludur. Dokuz ülkeye yayılmış 3.000 kişilik bir ekiple KRAFTON, birinci sınıf yeteneklerden oluşan ve iş alanlarını oyunların ötesinde multimedya eğlencesine ve derin öğrenmeye doğru genişletmeyi hedefleyen teknoloji odaklı bir şirkettir. Daha fazla bilgi için krafton.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat