PUBG MOBILE kadınlar turnuvasında Türk takımı şampiyon oldu

Teknoloji (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.09.2022 - 12:49, Güncelleme: 13.09.2022 - 12:49 3170+ kez okundu.
 

PUBG MOBILE kadınlar turnuvasında Türk takımı şampiyon oldu

PUBG MOBILE European Wonder League kadınlar turnuvasında Türk temsilci Rise of Queens takımı toplamda beş galibiyet ile büyük bir başarıya imza atıp, turnuva şampiyonu oldu. Galatasaray Espor da turnuvayı 2. olarak tamamlamayı başardı.    Dünyanın en popüler mobil oyunlarından biri olan PUBG MOBILE’ın Avrupa ekibi tarafından 4 Ağustos- 8 Eylül tarihleri arasında düzenlenen PUBG MOBILE European Wonder League kadınlar turnuvasında Türk takımları rüzgarı esti. Temsilcimiz Rise of Queens büyük bir başarı yakalayarak turnuvanın şampiyonu oldu.   33 tanesi Türkiye’den olmak üzere toplamda 97 takımın kaydolduğu PMEWL turnuvasında finalist 16 takımdan altı tanesini Türk, yedi tanesini CIS bölgesi ve üç tanesini de Avrupa bölgesi takımları oluşturdu.   Türk takımlarından büyük başarı Şampiyonluk kupasını kaldıran Rise of Queens takımı toplamda beş galibiyet alarak 192 puan ile harika bir performansa imza attı. Büyük finallerde şampiyonu bir diğer temsilcimiz olan Galatasaray Espor takip etti ve turnuvayı 2. olarak tamamlamayı başardı.    Avrupa'da düzenlenen ilk resmi PUBG MOBILE kadın turnuvasında ilk 5 takım içerisinde üç Türk takımının yer alması dikkat çeken bir başarı olarak öne çıktı.    Turnuvada yer alan Türk takımları ve genel sıralama şu şekilde;   Rise of Queens  Galatasaray Esports Denizbank Wildcats Beşiktaş Espor Surreal Esports Ozorox Esports Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

PUBG MOBILE European Wonder League kadınlar turnuvasında Türk temsilci Rise of Queens takımı toplamda beş galibiyet ile büyük bir başarıya imza atıp, turnuva şampiyonu oldu. Galatasaray Espor da turnuvayı 2. olarak tamamlamayı başardı. 

 

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından biri olan PUBG MOBILE’ın Avrupa ekibi tarafından 4 Ağustos- 8 Eylül tarihleri arasında düzenlenen PUBG MOBILE European Wonder League kadınlar turnuvasında Türk takımları rüzgarı esti. Temsilcimiz Rise of Queens büyük bir başarı yakalayarak turnuvanın şampiyonu oldu.

 

33 tanesi Türkiye’den olmak üzere toplamda 97 takımın kaydolduğu PMEWL turnuvasında finalist 16 takımdan altı tanesini Türk, yedi tanesini CIS bölgesi ve üç tanesini de Avrupa bölgesi takımları oluşturdu.

 

Türk takımlarından büyük başarı

Şampiyonluk kupasını kaldıran Rise of Queens takımı toplamda beş galibiyet alarak 192 puan ile harika bir performansa imza attı. Büyük finallerde şampiyonu bir diğer temsilcimiz olan Galatasaray Espor takip etti ve turnuvayı 2. olarak tamamlamayı başardı. 

 

Avrupa'da düzenlenen ilk resmi PUBG MOBILE kadın turnuvasında ilk 5 takım içerisinde üç Türk takımının yer alması dikkat çeken bir başarı olarak öne çıktı. 

 

Turnuvada yer alan Türk takımları ve genel sıralama şu şekilde;
 

Rise of Queens 

Galatasaray Esports
Denizbank Wildcats
Beşiktaş Espor
Surreal Esports
Ozorox Esports


Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat