PUBG 23.2 Güncellemesi: Geri Çağırma Sistemi, Klan Sistemi ve Weackyjacky101 Skin'leri

Teknoloji 17.05.2023 - 14:27, Güncelleme: 17.05.2023 - 18:13 19205+ kez okundu.
 

PUBG 23.2 Güncellemesi: Geri Çağırma Sistemi, Klan Sistemi ve Weackyjacky101 Skin'leri

En son güncelleme ile, standart Battle Royale moduna ekstra bir eğlence katmanı eklemekle kalmayan, aynı zamanda savaş alanlarında çeşitli yeni stratejik oyunları teşvik eden benzersiz bir PUBG: BATTLEGROUNDS özelliği sunuyoruz.
Yeni “Geri Çağırma Sistemi” (Recall System), mevcut “Geri Dönüş BR” (Comeback BR) mekaniğinden birkaç önemli farklılık sunuyor: sadece düşmüş oyuncu yerine hayatta kalan ekip üyelerinin iş birliğini ve çabasını gerektirecek, oyunun orta-geç aşamalarına kadar mevcut olacak ve Geri Çağırma Sistemi'ni kullanmaya çalışan düşman oyuncuları rahatsız etmeyi mümkün kılacak. Başarılı bir geri çağırma yapmak için artık hayatta kalan ekip üyelerinin rolleri çok daha önemli olduğundan Yeni Geri Çağırma Sistemi, Geri Dönüş BR çatışmalarında zorlanan tecrübesiz oyuncuların yardımlarına koşacak. Geri Çağırma Sistemi; Erangel, Miramar ve Deston haritalarında bulunacak. PUBG: BATTLEGROUNDS'a Klan Sistemi de eklendi. Bu yeni özellik, oyuncuların çeşitli avantajlar ve ödüller kazanmak için klanlar oluşturmasına ve klan üyeleriyle iş birliği yapmasına olanak tanıyacak. Ek olarak, oyuncular kendilerine sunulan araçları kullanarak benzersiz bir klan amblemi oluşturabilecekleri Klan Amblemi Atölyesi web sitesi de açıldı. Bu sayede oyuncular klan etiketlerine girerek, klan amblemlerini süsleyebilecekler. Yeni oluşturulan klan amblemi resim olarak kaydedilip sosyal medya kanallarında paylaşılabilecekler. Web sitesi aracılığıyla oluşturulan klan adları, etiketler, amblemler ve diğer içerikler, oyun içinde oyuncunun hesabında gösterilmeyecektir. PUBG İş Ortaklarımızdan WackyJacky101 ile olan uzun ortaklığımız bir skin paketi iş birliğiyle kutluyoruz. WackyJacky101'in Mega Paketi (3.700 G-COIN) şunları içermektedir:  WackyJacky101 Kurt Seti (1,590 G-COIN) WackyJacky101 Seti (1,040 G-COIN) WackyJacky101 Silah Seti (1,980 G-COIN) WackyJacky101 Ekipman Seti (1,000 G-COIN) Bonus Eşyalar: WackyJacky101 Kurt Maskesi, WackyJacky101 Wiggle Boy İfadesi (Emote), WackyJacky101 (Sprey)   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
En son güncelleme ile, standart Battle Royale moduna ekstra bir eğlence katmanı eklemekle kalmayan, aynı zamanda savaş alanlarında çeşitli yeni stratejik oyunları teşvik eden benzersiz bir PUBG: BATTLEGROUNDS özelliği sunuyoruz.

Yeni “Geri Çağırma Sistemi” (Recall System), mevcut “Geri Dönüş BR” (Comeback BR) mekaniğinden birkaç önemli farklılık sunuyor: sadece düşmüş oyuncu yerine hayatta kalan ekip üyelerinin iş birliğini ve çabasını gerektirecek, oyunun orta-geç aşamalarına kadar mevcut olacak ve Geri Çağırma Sistemi'ni kullanmaya çalışan düşman oyuncuları rahatsız etmeyi mümkün kılacak. Başarılı bir geri çağırma yapmak için artık hayatta kalan ekip üyelerinin rolleri çok daha önemli olduğundan Yeni Geri Çağırma Sistemi, Geri Dönüş BR çatışmalarında zorlanan tecrübesiz oyuncuların yardımlarına koşacak. Geri Çağırma Sistemi; Erangel, Miramar ve Deston haritalarında bulunacak.

PUBG: BATTLEGROUNDS'a Klan Sistemi de eklendi. Bu yeni özellik, oyuncuların çeşitli avantajlar ve ödüller kazanmak için klanlar oluşturmasına ve klan üyeleriyle iş birliği yapmasına olanak tanıyacak. Ek olarak, oyuncular kendilerine sunulan araçları kullanarak benzersiz bir klan amblemi oluşturabilecekleri Klan Amblemi Atölyesi web sitesi de açıldı. Bu sayede oyuncular klan etiketlerine girerek, klan amblemlerini süsleyebilecekler. Yeni oluşturulan klan amblemi resim olarak kaydedilip sosyal medya kanallarında paylaşılabilecekler. Web sitesi aracılığıyla oluşturulan klan adları, etiketler, amblemler ve diğer içerikler, oyun içinde oyuncunun hesabında gösterilmeyecektir.

PUBG İş Ortaklarımızdan WackyJacky101 ile olan uzun ortaklığımız bir skin paketi iş birliğiyle kutluyoruz. WackyJacky101'in Mega Paketi (3.700 G-COIN) şunları içermektedir:

 WackyJacky101 Kurt Seti (1,590 G-COIN)

WackyJacky101 Seti (1,040 G-COIN)

WackyJacky101 Silah Seti (1,980 G-COIN)

WackyJacky101 Ekipman Seti (1,000 G-COIN)

Bonus Eşyalar: WackyJacky101 Kurt Maskesi, WackyJacky101 Wiggle Boy İfadesi (Emote), WackyJacky101 (Sprey)

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, takipçi satın al, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat