Oto tamircisi yılın elemanını böyle seçti

Sakarya Haberleri (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2022 - 17:05, Güncelleme: 01.01.2022 - 17:05 46681+ kez okundu.
 

Oto tamircisi yılın elemanını böyle seçti

Sakarya’da oto tamircisi çalışanlarına ayna, zincir, diferansiyel seti gibi ödüller takarak yılın en iyi elemanlarını seçti. Yüzleri gülümseten o anlar ise cep telefonuyla kayda alındı.Arifiye ilçesi Hanlıköy Mahallesi’nde bulunan Dörtyol Sanayi Sitesi’nde bir usta, yeni yıl sonrasında dükkanında kurduğu platformda en iyi çalışanı seçti. Mizahla harmanlanan ödül töreninde oto tamircisi usta çalışanlarının boynuna ayna, zincir , diferansiyel seti gibi ödüller astı. Yüzleri gülümseten sıcak görüntüler ise bir vatandaş tarafından kayda alındı. Gerçekleşen tören sonrasında elemanlar bir birlerini tebrik etmeyi de ihmal etmedi.
Sakarya’da oto tamircisi çalışanlarına ayna, zincir, diferansiyel seti gibi ödüller takarak yılın en iyi elemanlarını seçti. Yüzleri gülümseten o anlar ise cep telefonuyla kayda alındı.

Arifiye ilçesi Hanlıköy Mahallesi’nde bulunan Dörtyol Sanayi Sitesi’nde bir usta, yeni yıl sonrasında dükkanında kurduğu platformda en iyi çalışanı seçti. Mizahla harmanlanan ödül töreninde oto tamircisi usta çalışanlarının boynuna ayna, zincir , diferansiyel seti gibi ödüller astı. Yüzleri gülümseten sıcak görüntüler ise bir vatandaş tarafından kayda alındı. Gerçekleşen tören sonrasında elemanlar bir birlerini tebrik etmeyi de ihmal etmedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat