Öğrencilere ilk yardım dersi verdiler

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2021 - 16:15, Güncelleme: 09.11.2021 - 16:15 2388+ kez okundu.
 

Öğrencilere ilk yardım dersi verdiler

Balıkesir Üniversitesi İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri, İlköğretim ve Ortaöğretim öğrencilerine ilk ve acil yardım eğitimi verdi.Balıkesir’in İvrindi ilçesine bağlı Kayapa mahallesinde öğrenciler ilk yardım ve acil yardım eğitimi aldı. İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri sosyal sorumluluk projesi dersi kapsamında öğretim görevlisi Vacide Ancın ve öğretim görevlisi Salih Tosun koordinatörlüğünde "İlk Yardım Farkındalıktır" sloganı ile gerçekleşen eğitim gün boyu sürdü. Öğrencilere yaralanmalar, kanamalar, zehirlenmeler, kırık ve hava yolu tıkanmalar gibi temel ilk yardım konuları senaryo eşliğinde uygulamalı olarak yaptırıldı. Ayrıca proje kapsamında; anasınıfı ve ilköğretim 1. Sınıf öğrencilerine yönelik yüz boyama etkinliği ile birlikte 112 mesleği tanıtıldı ve 112’nin aranması gereken durumlar hakkında bilgiler verildi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen eğitimlere çok sayıda öğrenci katıldı.
Balıkesir Üniversitesi İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri, İlköğretim ve Ortaöğretim öğrencilerine ilk ve acil yardım eğitimi verdi.

Balıkesir’in İvrindi ilçesine bağlı Kayapa mahallesinde öğrenciler ilk yardım ve acil yardım eğitimi aldı. İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri sosyal sorumluluk projesi dersi kapsamında öğretim görevlisi Vacide Ancın ve öğretim görevlisi Salih Tosun koordinatörlüğünde "İlk Yardım Farkındalıktır" sloganı ile gerçekleşen eğitim gün boyu sürdü. Öğrencilere yaralanmalar, kanamalar, zehirlenmeler, kırık ve hava yolu tıkanmalar gibi temel ilk yardım konuları senaryo eşliğinde uygulamalı olarak yaptırıldı. Ayrıca proje kapsamında; anasınıfı ve ilköğretim 1. Sınıf öğrencilerine yönelik yüz boyama etkinliği ile birlikte 112 mesleği tanıtıldı ve 112’nin aranması gereken durumlar hakkında bilgiler verildi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen eğitimlere çok sayıda öğrenci katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat