Öğrenciler, kuşları hayranlıkla izledi

Yalova Haberleri (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2021 - 10:45, Güncelleme: 23.12.2021 - 10:45 51872+ kez okundu.
 

Öğrenciler, kuşları hayranlıkla izledi

Giyim sanayicileri Derneği Eğitim Vakfı Çiftlikköy İlkokulu Öğrencileri, Yalova Altınova Belediyesi Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve Engelsiz Kuş Gözlem Kulesini ziyaret etti.Giyim sanayicileri Derneği Eğitim Vakfı Yalova Çiftlikköy İlkokulu Öğrencileri, Altınova Belediyesi Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve Engelsiz Kuş Gözlem Kulesini ziyaret etti.Türkiye’nin tek tapulu göl olma özelliğini de taşıyan Hersek Lagününe hayran kalan öğrenciler, Doğa Eğitim Merkezi’nde bölgeyi tanıma imkânı buldular. Merkezde yer alan Kuş Müzesini de gezen öğrenciler, Hersek Lagünündeki kuşlar ile Yalova ilinde bulunan kelebekler hakkında bilgi aldılar.7 katlı asansörlü Kuş Gözlem Kulesinde lagünde bulunan kuş türlerini seyreden öğrenciler, program sonunda Doğa ve Hayvanları Koruma Gönüllüleri Sözleşmesini de içeren Türkiye’nin ilk ve tek Altınova Belediyesi Doğa Pasaportunu alarak keyifli bir gün geçirdiler.Çok keyifli bir gün geçirdiklerini ifade eden okul öğretmenleri, “Öğrencilerimiz hem kuşlar hakkında bilgi aldılar hem de teleskop ve dürbünle kuşları gözlemleme fırsatı yakaladılar. Ayrıca her bir öğrencimiz doğa fotoğrafı çekme deneyimi de yaşadı. Geziye katılan velilerimizle birlikte farklı deneyimler kazanarak yeni bilgiler edinip, keyifli bir zaman geçirdik” diye konuştular.
Giyim sanayicileri Derneği Eğitim Vakfı Çiftlikköy İlkokulu Öğrencileri, Yalova Altınova Belediyesi Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve Engelsiz Kuş Gözlem Kulesini ziyaret etti.

Giyim sanayicileri Derneği Eğitim Vakfı Yalova Çiftlikköy İlkokulu Öğrencileri, Altınova Belediyesi Hersek Lagünü Doğa Eğitim Merkezi ve Engelsiz Kuş Gözlem Kulesini ziyaret etti.

Türkiye’nin tek tapulu göl olma özelliğini de taşıyan Hersek Lagününe hayran kalan öğrenciler, Doğa Eğitim Merkezi’nde bölgeyi tanıma imkânı buldular. Merkezde yer alan Kuş Müzesini de gezen öğrenciler, Hersek Lagünündeki kuşlar ile Yalova ilinde bulunan kelebekler hakkında bilgi aldılar.

7 katlı asansörlü Kuş Gözlem Kulesinde lagünde bulunan kuş türlerini seyreden öğrenciler, program sonunda Doğa ve Hayvanları Koruma Gönüllüleri Sözleşmesini de içeren Türkiye’nin ilk ve tek Altınova Belediyesi Doğa Pasaportunu alarak keyifli bir gün geçirdiler.

Çok keyifli bir gün geçirdiklerini ifade eden okul öğretmenleri, “Öğrencilerimiz hem kuşlar hakkında bilgi aldılar hem de teleskop ve dürbünle kuşları gözlemleme fırsatı yakaladılar. Ayrıca her bir öğrencimiz doğa fotoğrafı çekme deneyimi de yaşadı. Geziye katılan velilerimizle birlikte farklı deneyimler kazanarak yeni bilgiler edinip, keyifli bir zaman geçirdik” diye konuştular.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat