NCAA Kolej Amerikan Futbol Final Maçı Türkiye'de ilk kez S Sport Plus'ta

Spor 08.01.2024 - 18:49, Güncelleme: 08.01.2024 - 19:31 7715+ kez okundu.
 

NCAA Kolej Amerikan Futbol Final Maçı Türkiye'de ilk kez S Sport Plus'ta

S Sport Plus, NCAA Kolej Amerikan Futbol final maçını Türkiye’de ilk kez Türkçe anlatımla canlı yayınla sporseverlerle buluşturuyor.
Michigan Wolverines ile Washington Huskies’in karşı karşıya geleceği maç 9 Ocak Salı günü saat 03:30'da başlayacak. Dünyanın önde gelen spor organizasyonlarını ve karşılaşmalarını Türkiye'de sporseverlere ulaştıran S Sport Plus Türkiye'de yine bir ilki gerçekleştirerek, NCAA Kolej Şampiyonluk final karşılaşmasını Türkçe anlatımla sporseverlerle buluşturuyor. Michigan Wolverines ile Washington Huskies’in karşı karşıya geleceği final maçı 9 Ocak Salı günü Houston'da 75 bin kişilik NRG Stadium'da oynanacak. Karşılaşma, Türkiye’de Türkçe anlatımla saat 03.30’da canlı yayınla sadece S Sport Plus’ta yayınlanacak.  Her iki takımın da namağlup olarak çıkacağı final maçında heyecan dorukta. Amerikan futbolu meraklılarının sabırsızlıkla beklediği karşılaşma ABD'de ESPN tarafından canlı yayınlanırken, maçın Türkiye’deki yayıncısı da S Sport Plus olacak. Sporseverler Michigan Wolverines vs. Washington Huskies karşılaşmasını Türkçe anlatımla canlı olarak veya tekrar izle seçeneğiyle diledikleri zaman S Sport Plus’tan izleyebilirler.  Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
S Sport Plus, NCAA Kolej Amerikan Futbol final maçını Türkiye’de ilk kez Türkçe anlatımla canlı yayınla sporseverlerle buluşturuyor.

Michigan Wolverines ile Washington Huskies’in karşı karşıya geleceği maç 9 Ocak Salı günü saat 03:30'da başlayacak.

Dünyanın önde gelen spor organizasyonlarını ve karşılaşmalarını Türkiye'de sporseverlere ulaştıran S Sport Plus Türkiye'de yine bir ilki gerçekleştirerek, NCAA Kolej Şampiyonluk final karşılaşmasını Türkçe anlatımla sporseverlerle buluşturuyor.

Michigan Wolverines ile Washington Huskies’in karşı karşıya geleceği final maçı 9 Ocak Salı günü Houston'da 75 bin kişilik NRG Stadium'da oynanacak. Karşılaşma, Türkiye’de Türkçe anlatımla saat 03.30’da canlı yayınla sadece S Sport Plus’ta yayınlanacak. 

Her iki takımın da namağlup olarak çıkacağı final maçında heyecan dorukta. Amerikan futbolu meraklılarının sabırsızlıkla beklediği karşılaşma ABD'de ESPN tarafından canlı yayınlanırken, maçın Türkiye’deki yayıncısı da S Sport Plus olacak. Sporseverler Michigan Wolverines vs. Washington Huskies karşılaşmasını Türkçe anlatımla canlı olarak veya tekrar izle seçeneğiyle diledikleri zaman S Sport Plus’tan izleyebilirler. 


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat