Müzik öğretmeni Başak Akıncı'dan iddialı şarkı

Magazin 29.04.2023 - 11:00, Güncelleme: 29.04.2023 - 20:20 26434+ kez okundu.
 

Müzik öğretmeni Başak Akıncı'dan iddialı şarkı

Güzelliği ve kendine has yorumuyla dinleyenlerini mest eden müzik öğretmeni Başak Akıncı, ‘Ne Diyor’ isimli şarkısıyla müzik dünyasına ‘Merhaba’ dedi.
İSTANBUL (İGFA) - Bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla sıkça isminden söz ettiren müzik öğretmeni Başak Akıncı, yaptığı ilk teklisiyle yaza damga vurmaya hazırlanıyor.  Sözü Ayşen’e, müziği Kemal Şimşekay’a ait olan şarkının klip yönetmenliğini ise Buğra Karaçam yaptı. Dijital platformlarda yerini alan ‘Ne Diyor’ şarkısının klibi ‘tık’lanma rekoru kırıyor. Tek hedefinin müzik dünyasının en iyileri arasında yer almak olduğunu dile getiren Akıncı, ‘Müzik dünyasının en iyileriyle yapmış olduğum bu şarkı dillerden düşmeyecek. Yakında herkes benden söz edecek ‘dedi.
Güzelliği ve kendine has yorumuyla dinleyenlerini mest eden müzik öğretmeni Başak Akıncı, ‘Ne Diyor’ isimli şarkısıyla müzik dünyasına ‘Merhaba’ dedi.

İSTANBUL (İGFA) - Bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalarıyla sıkça isminden söz ettiren müzik öğretmeni Başak Akıncı, yaptığı ilk teklisiyle yaza damga vurmaya hazırlanıyor. 

Sözü Ayşen’e, müziği Kemal Şimşekay’a ait olan şarkının klip yönetmenliğini ise Buğra Karaçam yaptı. Dijital platformlarda yerini alan ‘Ne Diyor’ şarkısının klibi ‘tık’lanma rekoru kırıyor. Tek hedefinin müzik dünyasının en iyileri arasında yer almak olduğunu dile getiren Akıncı, ‘Müzik dünyasının en iyileriyle yapmış olduğum bu şarkı dillerden düşmeyecek. Yakında herkes benden söz edecek ‘dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, takipçi satın al, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat