Mel Gibson “Panama" ile FilmBox Extra ve FilmBox+ Ekranlarında!

Sanat 17.03.2023 - 11:32, Güncelleme: 17.03.2023 - 19:07 3759+ kez okundu.
 

Mel Gibson “Panama" ile FilmBox Extra ve FilmBox+ Ekranlarında!

SPI International, heyecanın hiç düşmediği 2021 yapımı FilmBox Original içeriği Panama’yı FilmBox Extra ve streaming platformu FilmBox+ ekranlarına getiriyor.
ABD’nin 1989 yılında Panama’yı işgali sırasında yaşanan gerçek olaylardan esinlenen ve eski bir deniz piyadesinin, savaşın kaotik ortamında siyasetin sert gerçekleriyle yüzleşmesini öyküleştiren filmde, Hollywood efsanesi Mel Gibson’a genç kuşağın gözde aktörlerinden Cole Hauser eşlik ediyor. 6 kıtada, 69 ülkede milyonlarca kişiye hizmet veren uluslararası medya kuruluşu SPI International, gerçek olaylardan esinlenen son derece sürükleyici bir filmi, aksiyon ve gerilim ağırlıklı filmlere ağırlık veren FilmBox Extra kanalında ve izleyici odaklı yeni nesil streaming platformu FilmBox+ ekranlarında izleyicilere sunuyor. FilmBox Original içeriği filmin öyküsü, ABD’nin diktatör Noriega’yı iktidardan uzaklaştırmak amacıyla 1989 yılında düzenlediği askeri harekatı sırasında yaşanan gerçek olaylardan yola çıkıyor. Başarılı bir kariyere sahip olan eski bir deniz piyadesi olan James Becker (Cole Hauser), eski komutanı Stark (Mel Gibson) tarafından bir silah anlaşması gerçekleştirmek üzere Panama’ya gönderiliyor. ABD‘nin Panama’yı işgaline neden olacak bir iç savaşın tehlikeli ortamında siyasi gücün gerçek doğasıyla ilgili önemli bir ders alan Becker, karanlık rakipler ve suikastçılarla olduğu kadar, fettan kadınlarla da başa çıkmak zorunda kalıyor. Bu kaotik ortamda hayatta kalmak ve evine dönebilmek için çabalayan Becker’a en önemli desteği, kendisini asla yüzüstü bırakmayan silah arkadaşı Stark veriyor. Panama filmi Mart ayı itibariyle FilmBox Extra ve FilmBox+ ekranlarında izlenebiliyor. Aksiyon filmlerini, kesintisiz ve HD kalitesinde FilmBox Extra ekranlarında izlemek isteyen sinemaseverler, kanala Türksat KabloTV 337. kanal üzerinden ulaşabiliyor. FilmBox Extra içeriklerine ayrıca filmbox web sitesi ve FilmBox+ uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor.    Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
SPI International, heyecanın hiç düşmediği 2021 yapımı FilmBox Original içeriği Panama’yı FilmBox Extra ve streaming platformu FilmBox+ ekranlarına getiriyor.

ABD’nin 1989 yılında Panama’yı işgali sırasında yaşanan gerçek olaylardan esinlenen ve eski bir deniz piyadesinin, savaşın kaotik ortamında siyasetin sert gerçekleriyle yüzleşmesini öyküleştiren filmde, Hollywood efsanesi Mel Gibson’a genç kuşağın gözde aktörlerinden Cole Hauser eşlik ediyor.

6 kıtada, 69 ülkede milyonlarca kişiye hizmet veren uluslararası medya kuruluşu SPI International, gerçek olaylardan esinlenen son derece sürükleyici bir filmi, aksiyon ve gerilim ağırlıklı filmlere ağırlık veren FilmBox Extra kanalında ve izleyici odaklı yeni nesil streaming platformu FilmBox+ ekranlarında izleyicilere sunuyor.

FilmBox Original içeriği filmin öyküsü, ABD’nin diktatör Noriega’yı iktidardan uzaklaştırmak amacıyla 1989 yılında düzenlediği askeri harekatı sırasında yaşanan gerçek olaylardan yola çıkıyor. Başarılı bir kariyere sahip olan eski bir deniz piyadesi olan James Becker (Cole Hauser), eski komutanı Stark (Mel Gibson) tarafından bir silah anlaşması gerçekleştirmek üzere Panama’ya gönderiliyor. ABD‘nin Panama’yı işgaline neden olacak bir iç savaşın tehlikeli ortamında siyasi gücün gerçek doğasıyla ilgili önemli bir ders alan Becker, karanlık rakipler ve suikastçılarla olduğu kadar, fettan kadınlarla da başa çıkmak zorunda kalıyor. Bu kaotik ortamda hayatta kalmak ve evine dönebilmek için çabalayan Becker’a en önemli desteği, kendisini asla yüzüstü bırakmayan silah arkadaşı Stark veriyor.

Panama filmi Mart ayı itibariyle FilmBox Extra ve FilmBox+ ekranlarında izlenebiliyor.

Aksiyon filmlerini, kesintisiz ve HD kalitesinde FilmBox Extra ekranlarında izlemek isteyen sinemaseverler, kanala Türksat KabloTV 337. kanal üzerinden ulaşabiliyor. FilmBox Extra içeriklerine ayrıca filmbox web sitesi ve FilmBox+ uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
takipçi satın al, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat