Masaüstünden Silinmeyen Dosyaları Silme

Yazarlar 06.06.2021 - 17:32, Güncelleme: 17.11.2022 - 23:08 13924+ kez okundu.
 

Masaüstünden Silinmeyen Dosyaları Silme

Masaüstünden Silinmeyen Dosyaları Silme (Programsız)
Bu makalemde sizlere benim de 10 gündür uğraştığım, ancak bir türlü çare bulamadığım masaüstündeki silinemeyen pdf dosyasını silme yöntemini göstereceğim. Masaüstünden Silinmeyen Dosyaları Silme (Programsız) olarak nasıl yapılır. Hatta 2-3 saniye içinde nasıl silinir bunu öğreneceksiniz. Bu konuyu yazma sebebim gerçekten bu vereceğim basit metod dışında başka bir çözüm olmayışıdır. Bu yüzden bu bilgiyi okuyucularımla paylaşmak istiyorum. Masaüstünden Silinmeyen Dosyaları Silme (Programsız) Bu işlem aslında o kadar basit ki, beraberce yaptığımız an ben neler denedim bir türlü olmadı. Hayret bir şey diyeceksiniz. Öncelikle sileceğimiz pdf dosyası veya silemediğiniz farklı dosya üzerinde sağ tuş yapıp arşive ekle diyoruz. Alttaki resime bakabilirsiniz. İşte bütün sır bu adımdan sonra başlıyor. Ama bu durumu da tek tuşla 1 saniyede çözebiliyoruz. Hemen yazıyorum Arşive ekle dediğimiz anda aşağıdaki resim açılıyor. Burada işaretlediğim alana tık koyuyoruz. Yani ”Arşivleme sonrasında dosyaları sil”. İşte hepsi bu kadar :). Bu işareti koyup Tamam dediğiniz anda silinemeyen dosyayı sistem anında çöpe atıyor.   Ardından da bu işlem sonrası oluşacak sıkıştırılmış klasörü de normal yoldan çöpe taşı dediğimiz an tüm işlemler bitiyor. Ne yaparsanız yapın silemediğiniz dosya sadece 2-3 saniye içinde kalıcı olarak silinmiş oluyor. Yine de Silinmeyen Dosyalar Nasıl Silinir diyorsanız yani yapamayan arkadaşlar varsa, konu altından yorum yazarlarsa yardımcı olacağım. Masaüstündeki pdf dosyası silinmiyor diyorsanız bu konu ile ilgili video‘da çekebilirim. Selçuk Softa Kaynak: Medya Dergisi - https://medyadergisi.com/masaustunden-silinmeyen-dosyalari-silme-programsiz/    
Masaüstünden Silinmeyen Dosyaları Silme (Programsız)

Bu makalemde sizlere benim de 10 gündür uğraştığım, ancak bir türlü çare bulamadığım masaüstündeki silinemeyen pdf dosyasını silme yöntemini göstereceğim. Masaüstünden Silinmeyen Dosyaları Silme (Programsız) olarak nasıl yapılır. Hatta 2-3 saniye içinde nasıl silinir bunu öğreneceksiniz. Bu konuyu yazma sebebim gerçekten bu vereceğim basit metod dışında başka bir çözüm olmayışıdır. Bu yüzden bu bilgiyi okuyucularımla paylaşmak istiyorum.

Masaüstünden Silinmeyen Dosyaları Silme (Programsız)

Bu işlem aslında o kadar basit ki, beraberce yaptığımız an ben neler denedim bir türlü olmadı. Hayret bir şey diyeceksiniz. Öncelikle sileceğimiz pdf dosyası veya silemediğiniz farklı dosya üzerinde sağ tuş yapıp arşive ekle diyoruz. Alttaki resime bakabilirsiniz.

İşte bütün sır bu adımdan sonra başlıyor. Ama bu durumu da tek tuşla 1 saniyede çözebiliyoruz. Hemen yazıyorum Arşive ekle dediğimiz anda aşağıdaki resim açılıyor. Burada işaretlediğim alana tık koyuyoruz. Yani ”Arşivleme sonrasında dosyaları sil”. İşte hepsi bu kadar :). Bu işareti koyup Tamam dediğiniz anda silinemeyen dosyayı sistem anında çöpe atıyor.  

Ardından da bu işlem sonrası oluşacak sıkıştırılmış klasörü de normal yoldan çöpe taşı dediğimiz an tüm işlemler bitiyor. Ne yaparsanız yapın silemediğiniz dosya sadece 2-3 saniye içinde kalıcı olarak silinmiş oluyor. Yine de Silinmeyen Dosyalar Nasıl Silinir diyorsanız yani yapamayan arkadaşlar varsa, konu altından yorum yazarlarsa yardımcı olacağım. Masaüstündeki pdf dosyası silinmiyor diyorsanız bu konu ile ilgili video‘da çekebilirim.

Selçuk Softa Kaynak: Medya Dergisi - https://medyadergisi.com/masaustunden-silinmeyen-dosyalari-silme-programsiz/    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, izmir spotçu, karşıyaka haber, ilaçlama, kasko teklifi, malatya araç kiralama, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat, ingiltere aile birleşimi, raf sistemleri, ahşap kompozit deck