Marketing Vision ve Marketing Vision Awards İçin Geri Sayım Başladı!

Genel 24.05.2024 - 18:13, Güncelleme: 24.05.2024 - 18:13 10770+ kez okundu.
 

Marketing Vision ve Marketing Vision Awards İçin Geri Sayım Başladı!

Haber Galerisi olarak sponsor olduğumuz Marketing Vision etkinliği 27 Mayıs'ta!
İstanbul, Türkiye – 22 Mayıs 2024 – Marketing Vision ve Marketing Vision Awards etkinliği için heyecanlı bekleyiş sona eriyor. Marmara Üniversitesi’nin en prestijli organizasyonlarından biri olan bu etkinlik, 27 Mayıs Pazartesi günü saat 10.30’da Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Bu özel etkinlik, sektörün profesyonelleri ile tanışma fırsatını sunarken, iş ve sanat dünyasının parlayan yıldızlarını ödüllendirecek. Marketing Vision, pazarlama dünyasında yenilikçi ve yaratıcı fikirlerin buluşma noktası olarak öne çıkıyor.   Management Club olarak 35. yılımızı kutladığımız bu anlamlı günde, üniversitemizde ilk defa gerçekleştirilecek olan bu ödül törenini organize etmekten büyük gurur duyuyoruz. Katılımcılar, sektörün önde gelen isimleri ile bir araya gelerek, iş ağlarını genişletme ve yeni işbirlikleri kurma fırsatı bulacaklar. Etkinliğimize katılmak için aşağıdaki linkini doldurabilirsiniz. Hepinizi aramızda görmekten mutluluk duyarız. https://forms.gle/uH4YYLULnhGtLh2A6 Tarih: 27 Mayıs Pazartesi Saat: 10.30 Yer: Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi Daha fazla bilgi için Instagram adresimiz: @managementclubmarmara
Haber Galerisi olarak sponsor olduğumuz Marketing Vision etkinliği 27 Mayıs'ta!

İstanbul, Türkiye – 22 Mayıs 2024 – Marketing Vision ve Marketing Vision Awards etkinliği için heyecanlı bekleyiş sona eriyor. Marmara Üniversitesi’nin en prestijli organizasyonlarından biri olan bu etkinlik, 27 Mayıs Pazartesi günü saat 10.30’da Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Bu özel etkinlik, sektörün profesyonelleri ile tanışma fırsatını sunarken, iş ve sanat dünyasının parlayan yıldızlarını ödüllendirecek. Marketing Vision, pazarlama dünyasında yenilikçi ve yaratıcı fikirlerin buluşma noktası olarak öne çıkıyor.

 

Management Club olarak 35. yılımızı kutladığımız bu anlamlı günde, üniversitemizde ilk defa gerçekleştirilecek olan bu ödül törenini organize etmekten büyük gurur duyuyoruz. Katılımcılar, sektörün önde gelen isimleri ile bir araya gelerek, iş ağlarını genişletme ve yeni işbirlikleri kurma fırsatı bulacaklar.

Etkinliğimize katılmak için aşağıdaki linkini doldurabilirsiniz. Hepinizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.

https://forms.gle/uH4YYLULnhGtLh2A6

Tarih: 27 Mayıs Pazartesi
Saat: 10.30
Yer: Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi

Daha fazla bilgi için Instagram adresimiz: @managementclubmarmara

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, izmir spotçu, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat, ingiltere aile birleşimi, raf sistemleri, ahşap kompozit deck