Manisa'nın Sultanları Karşıyaka'ya hazırlanıyor

Spor 22.11.2023 - 10:36, Güncelleme: 22.11.2023 - 14:43 11128+ kez okundu.
 

Manisa'nın Sultanları Karşıyaka'ya hazırlanıyor

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligine kayıpsız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Cumartesi günü saat 18.00’da deplasmanda oynayacağı Karşıyaka Medicalpoint maçının hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.
MANİSA (İGFA) - Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2.liginde mücadele eden ve oynadığı 8 maçı da kayıpsız geçen Büyükşehir’in Sultanları 25 Kasım Cumartesi günü Saat 18:00’da deplasmanda Karşıyaka Medicalpoint ile karşı karşıya gelecek. Maçın hazırlıklarını Baş antrenör Caner Doğançay yönetiminde yoğun bir tempoda sürdüren yeşil beyazlı ekipte hedef bu maçı da kazanarak galibiyet serisini devam ettirmek. Büyükşehir’in Sultanlarının antrenmanını Büyükşehir Belediyespor yönetim kurulu üyesi Metin Memiş de takip etti. Ligin 9.haftasında zorlu İzmir deplasmanından galibiyetle dönmek istediklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Baş antrenörü Caner Doğançay, ‘Manisa Büyükşehir Belediyespor ailesi olarak takımda birlik ve beraberlik ile güzel bir uyum var. Bunun getirmiş olduğu moral ve motivasyon,  gençlerimiz ve tecrübeli oyuncularımızın değerli galibiyetler almalarını sağladı.  Şimdi Cumartesi günü yeni bir zafere daha imza atmak, yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz” dedi.  
Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligine kayıpsız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Cumartesi günü saat 18.00’da deplasmanda oynayacağı Karşıyaka Medicalpoint maçının hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor.

MANİSA (İGFA) - Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2.liginde mücadele eden ve oynadığı 8 maçı da kayıpsız geçen Büyükşehir’in Sultanları 25 Kasım Cumartesi günü Saat 18:00’da deplasmanda Karşıyaka Medicalpoint ile karşı karşıya gelecek.

Maçın hazırlıklarını Baş antrenör Caner Doğançay yönetiminde yoğun bir tempoda sürdüren yeşil beyazlı ekipte hedef bu maçı da kazanarak galibiyet serisini devam ettirmek. Büyükşehir’in Sultanlarının antrenmanını Büyükşehir Belediyespor yönetim kurulu üyesi Metin Memiş de takip etti.

Ligin 9.haftasında zorlu İzmir deplasmanından galibiyetle dönmek istediklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Baş antrenörü Caner Doğançay, ‘Manisa Büyükşehir Belediyespor ailesi olarak takımda birlik ve beraberlik ile güzel bir uyum var. Bunun getirmiş olduğu moral ve motivasyon,  gençlerimiz ve tecrübeli oyuncularımızın değerli galibiyetler almalarını sağladı.  Şimdi Cumartesi günü yeni bir zafere daha imza atmak, yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz” dedi.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat