Manisalı Sultanlar İstanbul'a hazırlanıyor

Spor 24.01.2024 - 11:44, Güncelleme: 24.01.2024 - 12:28 6326+ kez okundu.
 

Manisalı Sultanlar İstanbul'a hazırlanıyor

Kadınlar Voleybol 2.Ligi 6.Grupta zirvenin sahibi olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 28 Ocak Pazar günü Saat: 19:00’da deplasmanda karşılaşacağı İzmir Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
MANİSA (İGFA) - Kadınlar Voleybol 2.Ligi. 6. Grupta liderliğini koruyan ve üst üste aldığı galibiyetlerle play-off’a katılmayı garantileyen Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 28 Ocak Pazar günü Saat: 19:00’da deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Bu maçın hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren yeşil beyazlılar, Perşembe günü de Akhisar Belediyespor ile Tarık Almış Spor Tesisleri’nde Saat:18:30’da hazırlık maçı oynayacak. Geçtiğimiz haftayı ligde bay geçen Büyükşehir’in Sultanları 2 hazırlık maçı oynayarak play-off ateşini de yaktı. Takımdaki moral ve motivasyonun çok iyi olduğunu belirten Baş Antrenör Caner Doğançay, “Ligde son 3 maçımıza çıkacağız. Play-off’a katılmayı garantilesek de bu maçlarımıza da galibiyet hedefi ile çıkacağız. Bay geçtiğimiz geçen hafta da 2 hazırlık maçı oynadık. Birlik ve beraberlik içerisinde genç ve tecrübeli isimlerimiz ile hem ligi galibiyetlerle kapatmak hem de play-off karşılaşmalarına en iyi şekilde başlamak istiyoruz” dedi.
Kadınlar Voleybol 2.Ligi 6.Grupta zirvenin sahibi olan Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 28 Ocak Pazar günü Saat: 19:00’da deplasmanda karşılaşacağı İzmir Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

MANİSA (İGFA) - Kadınlar Voleybol 2.Ligi. 6. Grupta liderliğini koruyan ve üst üste aldığı galibiyetlerle play-off’a katılmayı garantileyen Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 28 Ocak Pazar günü Saat: 19:00’da deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Bu maçın hazırlıklarını yoğun tempoda sürdüren yeşil beyazlılar, Perşembe günü de Akhisar Belediyespor ile Tarık Almış Spor Tesisleri’nde Saat:18:30’da hazırlık maçı oynayacak. Geçtiğimiz haftayı ligde bay geçen Büyükşehir’in Sultanları 2 hazırlık maçı oynayarak play-off ateşini de yaktı.

Takımdaki moral ve motivasyonun çok iyi olduğunu belirten Baş Antrenör Caner Doğançay, “Ligde son 3 maçımıza çıkacağız. Play-off’a katılmayı garantilesek de bu maçlarımıza da galibiyet hedefi ile çıkacağız. Bay geçtiğimiz geçen hafta da 2 hazırlık maçı oynadık. Birlik ve beraberlik içerisinde genç ve tecrübeli isimlerimiz ile hem ligi galibiyetlerle kapatmak hem de play-off karşılaşmalarına en iyi şekilde başlamak istiyoruz” dedi.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat