Manisa Selendi'den altyapıdan sonra üstyapı sürüyor

Yerel Haberler 27.11.2022 - 15:13, Güncelleme: 27.11.2022 - 15:46 6753+ kez okundu.
 

Manisa Selendi'den altyapıdan sonra üstyapı sürüyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesine bağlı Çıkrıkçı mahallesinde başladığı altyapı çalışmalarını tamamladı.
MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki altyapı ve üstyapı hamlelerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından Selendi ilçesinde başlanan 4 bin 400 metrelik içme suyu ile 4 bin 300 metrelik kanalizasyon ve 4 adet foseptik çalışmaları tamamlandı. 100 tonluk içme suyu deposu montajı yapıldı. 30 bin metrekarelik kilit parke taşı döşeme imalat işlerine başlandı. 7 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen çalışmalar tamamlandığına Çıkrıkçı modern bir mahalle olmanın yanı sıra daha yaşanılabilir bir yerleşim alanı olacak.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi ilçesine bağlı Çıkrıkçı mahallesinde başladığı altyapı çalışmalarını tamamladı.

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki altyapı ve üstyapı hamlelerine aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından Selendi ilçesinde başlanan 4 bin 400 metrelik içme suyu ile 4 bin 300 metrelik kanalizasyon ve 4 adet foseptik çalışmaları tamamlandı.

100 tonluk içme suyu deposu montajı yapıldı. 30 bin metrekarelik kilit parke taşı döşeme imalat işlerine başlandı.

7 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen çalışmalar tamamlandığına Çıkrıkçı modern bir mahalle olmanın yanı sıra daha yaşanılabilir bir yerleşim alanı olacak.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, izmir spotçu, karşıyaka haber, ilaçlama, kasko teklifi, malatya araç kiralama, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat, raf sistemleri, ahşap kompozit deck