Kütahya kış bitkileriyle renklendi

Yerel Haberler 26.11.2022 - 14:42, Güncelleme: 26.11.2022 - 16:32 6150+ kez okundu.
 

Kütahya kış bitkileriyle renklendi

Kütahya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, sonbahar mevsimini en güzel şekilde değerlendirmek için çalışmalarına hız verdi.
KÜTAHYA (İGFA) - Kütahya’nın cadde, sokak, refüj ve kavşaklarını süsleyecek mevsime uygun çiçek ve bitkilerin dikimi özenle ve titizlikle yerleştiriliyor. Kışlık çiçek kent merkezi, Zafer Meydanı başta olmak üzere toprakla buluşturulmaya başlandı. Peyzaj çalışmalarında doğal kültürel değerleri göz önünde bulundurarak, mevsimine uygun ekimler, ekiplerimiz tarafından sürdürülüyor. 
Kütahya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, sonbahar mevsimini en güzel şekilde değerlendirmek için çalışmalarına hız verdi.

KÜTAHYA (İGFA) - Kütahya’nın cadde, sokak, refüj ve kavşaklarını süsleyecek mevsime uygun çiçek ve bitkilerin dikimi özenle ve titizlikle yerleştiriliyor. Kışlık çiçek kent merkezi, Zafer Meydanı başta olmak üzere toprakla buluşturulmaya başlandı.

Peyzaj çalışmalarında doğal kültürel değerleri göz önünde bulundurarak, mevsimine uygun ekimler, ekiplerimiz tarafından sürdürülüyor. 

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat