Kızılcahamam büyük organizasyona hazır

Yerel Haberler 03.06.2023 - 08:56, Güncelleme: 03.06.2023 - 15:58 17234+ kez okundu.
 

Kızılcahamam büyük organizasyona hazır

PETLAS 2023 Türkiye Offroad Şampiyonası, 3 ve 4 Haziran tarihlerinde Ankara Kızılcahamam Offroad Park’ta gerçekleştirilecek ilk yarış ile başlıyor.
ANKARA (İGFA) - Ankara Doğa Sporları ve Offroad Spor Kulübü (ANDOFF) tarafından düzenlenen, ICRYPEX ana sponsorluğundaki 2023 sezonunun ilk offroad yarışında 22 araç ve 44 sporcunun mücadele edecek. Organizasyon bugün saat:10:00 da Kızılcahamam Belediyesi önünde gerçekleşecek olan start seremonisi ile başlarken, ekipler saat 11:27’den itibaren Kızılcahamam Offroad Park’ta oluşturulan Sefa Tanrıverdi etabında mücadele edecek. Yarın sabah yeniden direksiyon başına geçecek olan ekipler, saat 09:45’ten itibaren yine Kızılcahamam Offroad Park’ta bu kez ANDOFF etabında kozlarını paylaşacaklar.  
PETLAS 2023 Türkiye Offroad Şampiyonası, 3 ve 4 Haziran tarihlerinde Ankara Kızılcahamam Offroad Park’ta gerçekleştirilecek ilk yarış ile başlıyor.

ANKARA (İGFA) - Ankara Doğa Sporları ve Offroad Spor Kulübü (ANDOFF) tarafından düzenlenen, ICRYPEX ana sponsorluğundaki 2023 sezonunun ilk offroad yarışında 22 araç ve 44 sporcunun mücadele edecek.

Organizasyon bugün saat:10:00 da Kızılcahamam Belediyesi önünde gerçekleşecek olan start seremonisi ile başlarken, ekipler saat 11:27’den itibaren Kızılcahamam Offroad Park’ta oluşturulan Sefa Tanrıverdi etabında mücadele edecek.

Yarın sabah yeniden direksiyon başına geçecek olan ekipler, saat 09:45’ten itibaren yine Kızılcahamam Offroad Park’ta bu kez ANDOFF etabında kozlarını paylaşacaklar.

 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat