Kıymet Kara : “İstifam istenmedi ben istifa ettim”

Edirne Haberleri 27.01.2024 - 09:50, Güncelleme: 27.01.2024 - 21:58 6741+ kez okundu.
 

Kıymet Kara : “İstifam istenmedi ben istifa ettim”

Gelecek Partisi Keşan İlçe Başkanlığı'na atanan ve üç gün sonra parti ile ilişiği kalmadığı açıklanan Kıymet Kara, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada parti genel merkezi tarafından istifasının istendiği bilgisinin doğru olmadığını söyledi.
Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Gelecek Partisi Keşan İlçe Başkanlığı’na atandıktan 3 gün sonra Gelecek Partisi Keşan İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısı ile İl Başkanı Havva Aksoy tarafından genel merkez tarafından istenildiği ve Gelecek Partisi Partisi ile hiçbir ilişiğinin kalmadığı açıklanan Kıymet Kara dün sosyal medya hesabından bu açıklama ile ilgili bir paylaşımda bulundu. Kara’nın paylaşımı şöyle: “Bugün Edirne Gelecek Partisi İl. Başkanı Havva Aksoy istifamla ilgili yazılı basın açıklamasında bulunmuş. Genel Merkez tarafından istifamın istendiği bilgisi doğru değildir, kendi isteğim lüzum görmem üzerine istifa dilekçemi önceki gün akşam whatsapp üzerinden Marmara Bölgesinden sorumlu  Genel Başkanı Yardımcısı Cemal Eğin'e ilettim. Kendisi üst makama ileteceğini söyledi. İstifamın kabul kararını beklerken İl Başkanı Havva Aksoy yazılı basın açıklamasında bulunmuştur.  İstifamla ilgili gerekçeli kararımın ayrıntılarını daha sonra sizlerle paylaşacağım.”
Gelecek Partisi Keşan İlçe Başkanlığı'na atanan ve üç gün sonra parti ile ilişiği kalmadığı açıklanan Kıymet Kara, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada parti genel merkezi tarafından istifasının istendiği bilgisinin doğru olmadığını söyledi.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Gelecek Partisi Keşan İlçe Başkanlığı’na atandıktan 3 gün sonra Gelecek Partisi Keşan İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısı ile İl Başkanı Havva Aksoy tarafından genel merkez tarafından istenildiği ve Gelecek Partisi Partisi ile hiçbir ilişiğinin kalmadığı açıklanan Kıymet Kara dün sosyal medya hesabından bu açıklama ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

Kara’nın paylaşımı şöyle: “Bugün Edirne Gelecek Partisi İl. Başkanı Havva Aksoy istifamla ilgili yazılı basın açıklamasında bulunmuş. Genel Merkez tarafından istifamın istendiği bilgisi doğru değildir, kendi isteğim lüzum görmem üzerine istifa dilekçemi önceki gün akşam whatsapp üzerinden Marmara Bölgesinden sorumlu  Genel Başkanı Yardımcısı Cemal Eğin'e ilettim. Kendisi üst makama ileteceğini söyledi. İstifamın kabul kararını beklerken İl Başkanı Havva Aksoy yazılı basın açıklamasında bulunmuştur.  İstifamla ilgili gerekçeli kararımın ayrıntılarını daha sonra sizlerle paylaşacağım.”

Edirne HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergalerisi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
startup ekosistemi, istanbul kaynak makinesi, boşanma avukatı, istanbul evden eve nakliyat, istanbul bodrum nakliyat, Mersin Evden Eve, https://www.metkimbocekilaclama.com/, kasko teklifi, malatya araç kiralama, en iyi evden eve nakliyat, evden eve nakliyat, istanbul böcek ilaçlama, hasta yatağı kiralama, mide balonu, evden eve nakliyat